5 tipuri de femei cu care bărbații refuză să se însoare

Publicat pe

Iată 5 tipuri de femei cu care bărbații refuză să se însoare! Fiecare bărbat are standardele lui şi caută un anumit tip de femeie care să-l completeze şi să-l împlinească din toate punctele de vedere. Iată 5 tipuri de femei care nu sunt trecute pe lista candidatelor la măritiş, în opinia bărbaţilor chestionaţi de site-ul de matrimoniale Samanthas Table Matchmaking.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

5 tipuri de femei cu care bărbații refuză să se însoare

  1. Femeia Trăiesc numai pentru tine'

Este tipul de femeie care se agaţă cu disperare de un bărbat. La început el este flatat de atenţia pe care o primeşte din partea unei femei, însă, cu timpul, este pur şi simplu sufocat de atâta dragoste.

Bărbaţii au nevoie de o femeie independentă şi nu de cineva care să stea toată ziua la uşă, aşteptându-l să vină acasă.

Citește și: Cum și-a sărbătorit Mădălina Ghenea ziua de naștere.Actrița a împlinit 35 de ani

Citește și: Care sunt cele două pastile pe care Simona Halep le lua zilnic, înainte de scandalul de dopaj:'Neglijență din partea ei și a echipei este exclus'

Citește și: Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu:'Nu m-am pocăit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează'

  1. Femeia Vreau un tată!'

O vezi numai alături de bărbaţi mult mai în vârstă decât ea şi asta pentru că are nevoie de un tată, nu de un iubit sau de un soţ.

La început, bărbaţii pot fi încântaţi de faptul că li se cere permisiunea să se facă X sau Y, că li se cere părerea sau sfatul, însă, când îşi vor da seama că lângă ei se afla o femeie care trăieşte ca-n adolescenta cu dorinţa de a-i atrage atenţia tăticului', vor ieşi rapid din relaţie.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter