Fetișuri sexuale neobișnuite: atracția pentru persoanele cu dizabilități fizice

Publicat pe de Catalina Cristescu

Multe persoane cu dizabilități fizice duc o viață normală, au familii, job-uri, și așa ar trebui să stea lucrurile. Însă sunt și sursa pasiunii unor fetișuri sexuale aparte.

Teratophilia

Filmul The Shape on Water e cel mai bun exemplu pentru această parafilie ce se referă la atracția pentru monștri sau persoane deformate fizic.

Substratul psihologic se referă la calități aferente masculinității dar care nu sunt întruchipate de un bărbat obișnuit, iar asta cumva maschează o traumă legată de o persoană semnificativă de sex masculin.

Citește și:

Cum te ajută umorul să fii un bun candidat pentru o relație serioasă

Efectul de halou! Cum ne păcălim singuri când interacționăm cu cineva atractiv fizic

Abasiophilia

Atracția sexuală pentru persoanele cu membre amputate, dar care poartă proteze la mâini, picioare ori se află în scaun cu rotile.

Acrotomophilia

Se referă strict la persoanele cu membre amputate, dar care nu poartă proteze, membrul amputat devenind obiect falic sau sexual.

În relație cu o persoană ce a suferit o amputare de asemenea se poate dezvolta un scenariu de dominare sexuală, ca joc sexual.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter