Maurice Munteanu, mărturisiri triste despre viața amoroasă și momentele grele prin care trece: “Am întâlnit pe cineva interesant, dar nu se poate”

Publicat pe

Joi, în emisiunea online de pe Elle, Maurice Munteanu, juratul de la 'Bravo, ai stil!' a avut un moment de confesiune personală și a dat de înțeles că trăiește o iubire inaccesibilă. Se întâmplă foarte rar ca vedeta să vorbească despre lucruri atât de personale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emisiunile din pandemie realizate pe elle.ro de către Domnica Mărgescu, fashion directorul Elle, și de Maurice Munteanu, critic de modă al revistei, se diferențiază prin stilul nonconformist și liber al discuției.

Joi, Maurice, o cunoscută voce a exprimării directe din online și TV, a mărturisit că a întâlnit o persoană specială, pe cineva interesant, dar nu se poate'.

De ce nu e, Domnica, atât de simplu ca la tine?', a întrebat-o Maurice pe colega sa. Vizibil interesată de subiect, dar în același timp încercând să menajeze tristețea lui Maurice, Domnica a spus: Maurice, știi că niciodată relațiile nu sunt simple, de fapt'. Eeee, mă alint și eu', a spus Maurice, dar a revenit imediat, povestindu-și atacurile de panică și felul în care am ajuns la toate camerele de gardă ale spitalelor publice din București, spitale publice și spitale private'.

Asta e, dacă nu se poate, nu se poate!', a mai zis Maurice, referindu-se la relația sa, în acest moment inaccesibilă. Vom vedea ce se întâmplă mai departe', a lăsat el o ușă deschisă, nedorind să spună mai mult publicului și lăsând urmăritorii emisiunii să se întrebe la cine s-a referit, cine e persoana la care se referă.

Maurice Munteanu, mărturisiri triste despre viața amoroasă și momentele grele prin care trece: Am întâlnit pe cineva interesant, dar nu se poate'Maurice Munteanu, mărturisiri triste despre viața amoroasă și momentele grele prin care trece: Am întâlnit pe cineva interesant, dar nu se poate'

Citește și: Stilul meu – Maurice Munteanu

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter