(P) 5 motive pentru a accepta oferta de angajări la cel mai profesionist studio de videochat din țară

Publicat pe

Dacă îți dorești să ajungi model de videochat, alege un studio care este partener LiveJasmin care oferă condiții de lucru excepționale și salarii colosale. De exemplu poți alege să lucrezi la studioul NightProwl care este un trendsetter al industriei de videochat și în plus, a devenit cel mai longeviv studio de videochat din programul Jasmin Certified.

5 motive pentru a accepta oferta de angajări la NightProwl din România

Nu rata șansa de a te angaja la NightProwl pentru că aici ai multe avantaje

  • Vei lucra într-un mediu de lucru profesional, în care ai la dispoziție echipamente de ultimă generație, cum ar fi camere de lucru de lux cu decor atractiv, camere web premium, calculatoare performante și alte lucruri (ex. articole vestimentare sexy și elegante) prin care poți face performanță în acest domeniu de activitate.
  • Vei beneficia gratuit de servicii de make-up, hair style, operații estetice, implanturi, operații stomatologice și tratamente de înfrumusețare. Specialiștii te vor învăța mici trucuri prin care să-ți pui în evidență trăsăturile și să-ți ascunzi micile imperfecțiuni. Ideea este de a arăta de fiecare dată impecabil, pentru a atrage atenția utilizatorilor prin aspect fizic și naturalețe. 
  • Vei participa la cursuri și programe de training care au ca scop dezvoltarea personală. Astfel îți poți perfecționa limba engleză, poți învăța multe lucruri despre atitudine, comportament, arta conversației, arta de a zâmbi, filtra și poza. Imaginile pentru site vor fi realizate de un fotograf profesionist, deci vor arăta grozav. 
  • Vei primi un venit minim garantat de 2.500 dolari, la care se adaugă comisioane de 10% (dacă lucrezi 40 ore pe săptămână), sau chiar de 50% pentru full time (45 ore timp de 7 zile) și de 55% pentru program suplimentar (peste 45 de ore săptămânal). Prin urmare, prin muncă și ambiție poți ajunge la un nivel asemănător unor modele de top, care câștigă mii de dolari. 
  • Întotdeauna acest studio plătește salariul corect și la timp, asta este întotdeauna un mare plus, desigur. De-a lungul anilor s-a remarcat prin seriozitate și respectarea promisiunilor făcute. 

Modelele de la NightProwl arată superb, sunt îmbrăcate senzațional, au atitudine, carismă, aspect atractiv și intuitiv. Ceea ce le diferențiază, de alte modele de videochat, este faptul că știu să impresioneze prin senzualitate și astfel să atragă prin asta mii de adepți. Majoritatea captează atenția prin farmec, șarm dar și prin ținutele și coafurile sexy, care le completează imaginea uimitoare. 

Senzualitatea este termenul care caracterizează cel mai bine modelele de la acest studio, ele arată spectaculos, sunt un adevărat deliciu pentru ochi, folosesc ținute vestimentare care se potrivesc  bine cu tendințele actuale și contextul din videochat.  

Dacă vrei să faci videochat, trebuie să ai anumite calități prin care să atragi și să seduci admiratorii și anume: 

  • Trebuie să fii frumoasă și senzuală, pentru că frumusețea atrage de fiecare dată, iar senzualitatea completează feminitatea și farmecul personal 
  • Atitudinea este importantă în orice domeniu deci și în videochat, mai ales că prima impresie este decizivă
  • Un atu este cunoașterea limbii engleze la nivel mediu 
  • Simțul umorului, capacitatea de a juca teatru, de a zâmbi și de a avea farmec personal sunt de asemenea foarte importante în conversațiile cu utilizatorii. 

Nu trebuie să ai neapărat experiență pentru a lucra ca model de videochat, dar astfel de calități trebuie să știi că sunt necesare, ele te ajută în carieră. Unele modele de videochat care performează  de ceva timp în acest domeniu au avut alte meserii înainte de a se angaja la studio, dar au știut să profite de avantajele oferite de programele de training și să-și dezvolte rapid abilitățile personale. Totul depinde de ambiția și gradul de implicare al modelelor, dar și de modul cum sunt promovate de webmasteri, care concep soluții sigure și inedite de promovare. 

NightProwl investește mult în marketing, respectiv în reclame online, pentru a aduce trafic pe site și a oferi o bună vizibilitate modelelor. În acest mod, acestea au mai mult succes și câștiguri mai mari. Modelele care au parte de asemenea servicii de promovare au mari avantaje, deoarece succesul lor în videochat este garantat.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter