(P) Adio vârfuri despicate cu uleiul de argan Londa Velvet Oil!

Publicat pe

Pare ilogic să îți pui ulei în păr. Doar de asta ne spălăm părul, pentru a scapă de uleiurile pe care scalpul le produce. Însă, uleiul protejează firul de păr de la deteriorare, oferindu-i o textură mătăsoasă și fină. Uleiul de Argan Londa Velvet Oil este ritualul complet  pentru un par sănătos, strălucitor și ușor de coafat. 

În ultima vreme, uleiul de par a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. Multe femei, dar și bărbați, au inclus în această rutină și uleiul de par datorită proprietăților sale hidratante și de protecție. Dar, că majoritatea produselor de îngrijire, fiecare ulei de par este destinat unui anumit tip de par. Uleiul de argan Londa Velvet Oil este potrivit tuturor tipurilor de par, însă face minuni pentru cel degradat. 

Nu-i așa că ți-ai dori că părul tău să treacă prin toate schimbările posibile, de la cele în materie de coafare, până la schimbarea culorii fără să fie afectat. Dacă învățăm să îl îngrijim conform nevoilor acestuia, ne putem menține sănătatea podoabei capilare. Unul dintre produsele favorite ale femeilor ce își doresc un par sănătos este uleiul de argan Londa Velvet Oil. 

În loc să îți acopere părul, cum fac cele mai multe dintre produse, uleiul de argan Londa Velvet Oil pătrunde în firul de par și îl hidratează în profunzime.  Acesta conține acizi grași esențiali, care substituie lipidele atunci când părul se usucă. 

Uleiul de argan Londa Velvet Oil are o formulă ușoară pentru un efect imediat de revitalizare a părului, ce ajută la restructurarea și repararea fiecărui fir de par, stimulează reînnoirea celulelor și previne ruperea. Nu încarcă părul și îl lasă ușor de pieptănat, protejează împotriva daunelor externe și adaugă un plus de finețe și catifelare.

Care este rezultatul în urma folosirii uleiului de argan Londa Velvet Oil? Un par suplu și super strălucitor. 

Uleiul de argan Londa Velvet Oil răspunde exigențelor până și celor mai pretențioase doamne. Unde mai pui că este și la un preț foarte accesibil pe esteto.ro. 

Uleiurile pentru păr sunt super ușor de aplicat. Dacă simți nevoia de mai multă hidratare, aplică uleiul pe părul ud. Vei vedea îmbunătățiri încă de la primele aplicări. 

De asemenea, uleiul de argan Londa Velvet Oil are rol de fixare, adică fixează cuticulele și menține hidratarea părului pentru a evita electrizarea acestuia. Părul devine mai ușor de descurcat, așa că nu trebuie să-ți mai faci griji de ruperea acestuia. 

Dacă ne gândim la sănătatea părului pe termen lung, vom alege să folosim uleiul de argan Londa Velvet Oil, deoarece acesta poate stimula creșterea și poate susține hidratarea firului de par.

De ce ar trebui să spunem un mare „Da” uleiului de argan Londa Velvet Oil? Ei bine, uite doar unul dintre motive. Învinge electrizarea și zilele în care coafură nu se așază așa cum îți dorești. Folosește uleiul că pe un ser, încălzind una-două picături în podul palmei și trecându-le apoi prin părul rebel.

Nu mai sta pe gânduri și achiziționează uleiul de argan Londa Velvet Oil de pe esteto.ro. Părul tău îți va mulțumi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter