(P) Ambalaj regândit cu noul pachet cadou ”The Botanist”

Publicat pe

The Botanist a lansat un nou pachet cadou inovator, care încurajează fanii să  refolosească ambalajul pentru cultivarea plantelor aromatice acasă. Pachetul cadou  include o sticlă de gin artizanal Islay Dry și un tin planter personalizat, decorat cu  denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla  iconică The Botanist. 

Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi  refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor  aromatice. Sperăm ca fanii să cultive plante aromatice acasă pentru a le folosi la  crearea cocktailurilor preferate, marca The Botanist. 

Douglas Taylor, Director Executiv al Distileriei Bruichladdich a declarat: „În calitate de  distilerie acreditată B Corp, ne străduim să promovăm sustenabilitatea în tot ceea ce  facem. Acest pachet cadou marca The Botanist este o premieră pentru noi: prin  crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să  investească în și să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în  propria casă, puteți experimenta cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil.' 

Alături de tin planter, pachetul cadou include o sticlă de 70cl The Botanist precum și o listă de rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă. Produs pe îndepărtata insulă  hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale  culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în  producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă,  poate fi savurat sec, într-un G&T decorat cu plante locale și de sezon, sau într-un  cocktail. 

Setul cadou The Botanist va fi disponibil la comercianți selectați, precum și pe  site-ul www.beicevrei.ro. 

DESPRE THE BOTANIST 

Ginul The Botanist este conceput, distilat și fabricat artizanal la Distileria  Bruichladdich din insula Islay, la obținerea lui folosindu-se 22 de plante locale,  specifice insulei. James Donaldson, Professional Forager The Botanist, alege și  culege manual în timpul primăverii, al verii și al toamnei, una câte una, plantele  folosite pentru obținerea ginului. Plantele sunt uscate cu atenție înainte de a fi  distilate. Cele 22 de plante sunt distilate lent, la foc mic cu apă pură de izvor din Islay, 

într-un distilator unic Lomond Still, denumit cu afecțiune Ugly Betty de către Head  Distiller – ul Adam Hannett. Rezultatul este un gin complex, care scoate la iveală  caracterul și aromele locale specifice insulei Islay.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter