(P) Andra, LIVE la Radio ZU: „E frumos să poți să împarți dragostea asta pentru muzică. Vă mulțumim că ne-ați dat șansa să cântăm cu drag și dor!”

Publicat pe

Pe 1 Martie, de Mărțișor, Andra a fost invitata lui Buzdu și Morar în Morning ZU, matinalul Radio ZU. Cele mai iubite piese care „cântă' dragostea pentru și de la femei s-au auzit pe frecvența ZU, de la 07:00 – 10:00. A fost o ediție specială de Mărtișor, un cadou deosebit pentru ZUper ascultători.

„La mulți ani, doamnelor! Vă cântăm cu drag, sperăm ca mărțișorul nostru muzical să ajungă la voi!', a spus Andra înainte să înceapă reprezentația muzicală. „Doamne, ce bucurie să fiu aici la ZU! Vă spun sincer că ne era tare dor să cântăm. Noi, pe lângă Mărțișor, anul acesta pe 1 Martie sărbătorim 7 ani de când cântăm împreună.', a continuat artista.

Andra a profitat la maxim de acest concert, reușind să transmită prin glasul ei toată dragostea și toată energia bună pe care le primește de la Univers atunci când cântă. În plus, așa cum chiar ea le-a mărturisit lui Buzdu și Morar, aceste 3 ore de muzică live din Morning ZU, ediția de Mărțișor, au reușit să-i potolească setea de muzică provocată de pandemia de coronavirus.

„Vă mulțumim că ne-ați dat șansa să cântăm cu drag și dor!', a spus artista, după ce Mihai Morar, frumos, a ales să o prezinte: „Andra în concert live în prima zi de primăvară la ZU, d-aia i-am zis PRIMĂVANDRA ÎNCEPE LA ZU!'.

Playlist-ul cu toate piesele cântate de Andra, pe 1 Martie, în Morning ZU, pot fi ascultate pe contul de Youtube Radio ZU, în playlistul Concert de Mărțișor. De asemenea, întregul concert poate fi urmărit video pe pagina de Facebook Radio ZU. Cele mai frumoase imagini din timpul evenimentului sunt postate pe contul de Instagram Radio ZU.

Concertul susținut de Andra a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter