(P) Ce fel de telefon Samsung Galaxy S20 ți se potrivește în funcție de preferințele tale ca utilizator?

Publicat pe

Când vine vorba de seria S20 de la Samsung, avem la dispoziție următoarele trei tipuri de terminale: Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus și extraordinarul, dar și prețiosul Samsung Galaxy S20 Ultra. Toate aceste trei telefoane au punctele lor forte, dar și puncte slabe, motiv pentru care alegerea celui mai potrivit telefon trebuie luată nu în funcție de performanțele acestuia, ci de modul în care dorești să-l utilizezi în calitate de consumator. 

Vom vorbi mai departe în acest articol despre câteva din caracteristicile cheie ale fiecăruia din aceste trei telefoane de top cu care ne îmbie Samsung anul acesta, iar la final, după ce ai luat decizia potrivită, nu uita că poți să-ți dotezi terminalul cu un set de huse Samsung Galaxy S20, huse Samsung Galaxy S20 Plus, sau huse Samsung Galaxy S20 Ultra de la magazinul online Itelmobile pentru un plus de personalitate.

Diferențele dintre Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus și Samsung Galaxy S20 Ultra

Contrar așteptărilor după analizarea prețurilor, nu există chiar atât de multe diferențe între cele trei terminale ale seriei S20 lansată de Samsung anul acesta. De aceea pentru a nu plăti în plus pentru ceva ce nu avem cu adevărat nevoie, sau dimpotrivă pentru a nu investi într-un terminal și a realiza că îi lipsește ceva abia după ce am început să ne obișnuim cu el, trebuie să deschidem bine ochii și să învățăm să citim printre rânduri.

Toate telefoanele Samsung Galaxy S20 sunt uimitoare! 

Știm că această afirmație nu te ajută prea mult în luarea unei decizii, dar trebuie să recunoaștem că indiferent de terminalul despre care discutăm, avem în fața noastră un smartphone extraordinar ce face parte dintr-o serie cu adevărat competentă. Fără să fii dezamăgit, te poți aștepta la cele mai bune performanțe din partea procesorului Qualcomm Snapdragon 865, dar și de la celelalte componente ale acestor telefoane. 12 GB de memorie RAM și un ecran cu o rată de refresh de 120 Hz nu sunt de colo, la fel și capacitatea de a filma în 8K și conectivitatea 5G. Mai mult, oricare dintre telefoanele Samsung Galaxy din seria S20 este rezistent la apă și prezintă și câte un slot de card MicroSD.

Galaxy S20 este cel mai ergonomic telefon din familia sa 

Dacă îți dorești un telefon competent, dar nu vrei să te cari după tine cu o cărămidă modernă, atunci investește fără regrete într-un Samsung Galaxy S20. Acest terminal este prevăzut cu un ecran de 6.2 inch și în mare, are exact aceleași dotări ca și Samsung Galaxy S20 Plus cu excepția bateriei mai modeste, de doar 4000 mAh care totuși nu înseamnă chiar puțin pentru un telefon mobil. Că tot am ajuns la minusuri, Samsung Galaxy S20 nu are nici lentila ToF, destul de utilă pentru fotografia de portret, dar nici nu putem spune că îi vei simți lipsa dacă nu te pasionează în mod special astfel de fotografii. Mai mult, ca un mic bonus care să compenseze aceste lipsuri, Samsung Galaxy S20 este singurul telefon din seria sa disponibil și pe roz.

Galaxy S20 Plus este feblețea amatorilor de ecrane mari

Dacă vrei un telefon cu adevărat generos ca dimensiuni, investește într-un Samsung Galaxy S20 Plus pentru că la cei 6.7 inch ai ecranului său îl vei putea privi ca pe un mini televizor atunci când ți se face poftă de filme. Spre deosebire de Samsung Galaxy S20, așa cum am pomenit și în rândurile de mai sus, Samsung Galaxy S20 Plus are și o baterie mai mare, dar cu toți acei pixeli în plus, n-ar trebui să te aștepți la mai multă autonomie pentru că ar fi pur și simplu imposibilă.

Galaxy S20 Ultra este pentru artiști și fotografi

Dacă nu te pasionează fotografia, probabil că ți se pare absurd să dotezi un smartphone cu o lentilă de 108 megapixeli, dar dacă ești genul care nu lasă niciun moment important din viață să-i scape fără a-l imortaliza, atunci cu siguranță vei profita la maxim de incredibilul senzor al telefonului Samsung Galaxy S20 Ultra! Mai mult, lentila telephoto de 48 megapixeli cu care este dotat Samsung Galaxy S20 Ultra are un zoom digital de până la 100X, ceea ce înseamnă că atunci când o folosești nu mai ai de-a face cu un telefon mobil, ci cu un binoclu ultra performant.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter