(P) Ce rochii de nuntă se poartă în 2021 pentru nunți în aer liber?

Publicat pe

Nunțile în aer liber devin din ce în ce mai populare, iar din cauza pandemiei creată de noul coronavirus, aceste nunți vor fi ceva recomandat probabil pentru mult timp de acum încolo.

În anul 2021, cu siguranță, cei care decid să se căsătorească, vor face ceremonia, pe cât posibil, în mijlocul naturii sau la terase special concepute pentru astfel de evenimente. Și totuși, exceptând situația de acum, trebuie să recunoaștem că nunțile în aer liber, atunci când vremea o permite, sunt extrem de frumoase și mult mai deosebite.

În plus, nimeni nu va nega că este extrem de romantic să te căsătorești, având natura ca fundal. Ceremoniile de plajă sau într-o curte, într-o pădure sau lângă un lac sunt alese de multe mirese moderne. Așadar, o viitoare mireasă ar trebui să știe foarte multe detalii despre cum se organizează astfel de evenimente și, mai presus de orice, ce rochii de nunta sunt cele mai potrivite pentru nunțile în aer liber.

Deci, să începem și să vedem care sunt cele mai cool rochii de mireasă pentru nunțile în aer liber din anul 2021.

Rochii de mireasă pentru o ceremonie pe plajă

Rochiile de mireasă de acest tip pot fi folosite nu numai pentru ceremoniile de nuntă pe plajă, ci și pentru alte tipuri de nunți, inclusiv pentru nunți la țară și la curte. Acest tip de rochie de mireasă se caracterizează de obicei prin materiale ușoare și vaporoase, prin decorațiuni minimale și forme simple. Datorită ușurinței și comodității lor, rochiile de mireasă pentru plajă sunt excelente pentru orice tip de nuntă în aer liber. Pot fi create pentru toate tipurile de silueta și fiecare mireasă o poate găsi pe cea care se potrivește cel mai bine personalității și înfățișării ei. Totuși, stilurile cele mai recomandate sunt rochia tip cămașă, sirenă și modelul grecesc.

Rochii de mireasă casual pentru nunți în sânul familiei

Rochiile de mireasă casual sunt deseori alese de domnișoarele care nu planifică o ceremonie nupțiala luxoasă și intenționează să aibă o simplă petrecere în sânul familiei, organizată în curtea unei case, lucru recomandat în această perioada. Un alt motiv pentru o astfel de alegere este prețul. Nu este un secret faptul că rochiile casual sunt mult mai accesibile decât rochiile de mireasă tradiționale. Totuși, să nu crezi că toate rochiile de mireasă simple și la prețuri mici arată ieftin. Sunt disponibile variante de rochii foarte cool și elegante, chiar și la comandă, create de croitorii precum Picasso, care să se potrivească ceremoniei în aer liber. În plus, cu siguranță, o mireasă într-o rochie casual, va fi o mireasă foarte frumoasă.

Aproape fiecare rochie simplă, casual, poate fi completată cu accesorii pentru a o înfrumuseța. În general, rochiile casual pot fi scurte sau midi, foarte rar alegându-se rochiile lungi. O rochie casual va avea cât mai puține detalii prețioase. De exemplu, un top din satin alb și o fustă midi din tul, asortate cu o coroniță din flori naturale și o pereche de sandale simple, albe, pot reprezenta definiția stilului casual pentru miresele din 2021.

Rochii de mireasă pentru o nuntă boemă

Rochiile în stil boem sunt ceva de neuitat. Aceste rochii arată creativ și unic, rămânând, în același timp, destul de simple. Acest amestec de lux și simplitate fac din rochiile boeme o opțiune interesantă pentru diferite formate de nuntă, inclusiv nunți în aer liber. De regulă, rochiile de mireasă într-un stil boem sunt simple în ceea ce privește formă lor și au adesea un croi tip cămașă sau talie Imperiu'. Cele mai importante sunt detaliile rochiei. O rochie de mireasă Imperiu' din sifon, poate avea câteva mărgele strălucitoare pe corset. Sau, o rochie de mireasă din dantelă, tip cămașă, poate avea mâneci drăguțe în stil clopot.

Rochii de mireasă pentru o nuntă la țară

O rochie de mireasă pentru o nuntă la țară este de obicei simplă și ușor de purtat. Nu prezintă prea multe înfrumusețări precum mărgele și cristale. Cu toate acestea, poate fi realizat din diverse materiale, inclusiv dantelă, șifon, mătase, satin și tul. Aceste rochii sunt, de obicei, pentru siluete de tip A sau pot fi model cămașă sau Imperiu'. Deși rochiile de mireasă pentru o nuntă la țară nu sunt de obicei bogat ornamentate, pot avea și alte accente. De exemplu, o rochie poate avea un umăr gol sau poate avea un volan mare. 

Rochii de mireasă scurte pentru orice tip de nuntă în aer liber

Nu orice mireasă va riscă să poarte o rochie scurtă pentru nuntă ei, dar,  în ciuda acestui fapt, rochiile de mireasă scurte devin din ce în ce mai populare. Aceste rochii sunt foarte convenabile pentru nunțile în aer liber. O alternativă drăguță este să ai o rochie de mireasă care se transformă. Este posibil să ai o rochie scurtă, dar care prezintă o trenă lungă. După ceremonie, poți scoate avea trena și vei obține o rochie scurtă pentru recepție.

Atunci când îți alegi rochia de mireasă, nu trebuie să respecți cu strictețe nicio regulă. Pe lângă potrivirea acesteia cu locația nunții, rochia trebuie să fie perfectă pentru corpul tău și să-ți pună în valoare frumusețea. Desigur, trebuie să-ți placă și ție. Este ziua ta și, dacă vrei să arăți ca o prințesă la nuntă ta în aer liber, atunci nimic nu trebuie să te oprească!

În orice caz, dacă nu vei găsi rochia pe care ți-o dorești, poți apela la serviciile croitoriei Picasso. Aici vei obține orice rochie de mireasă pe care ti-o dorești sau care este recomandată din stiliști în 2021.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter