(P) Ce spune despre personalitatea ta lănțișorul pe care îl porți?

Publicat pe

Toți purtăm diverse lănțișoare la gât, dar știi ce spune despre personalitatea ta lănțișorul pe care îl porți? Citește mai jos și asigură-te că nu transmiți semnale greșite celor din jur purtând o bijuterie care nu ți se potrivește:

Lănțișorul auriu – semnul unei persoane subtile și sofisticate

Un lănțișor placat cu aur sau din aur masiv te scoate întotdeauna în evidență și le transmite celor din jur semnalul că ești o persoană fină, subtilă și sofisticată. 

Nu este nevoie ca lănțișorul tău să fie gros ca să iasă în evidență. Ceilalți îl vor observa oricum, deoarece auriul este culoarea care atrage cel mai mult atenția în materie de bijuterii.

Pandantivele cu semnificație religioasă – arată integritatea ta

Dacă pui la lănțișorul tău un pandantiv-talisman tip cruciuliță placată cu aur, lumea te va considera o persoană integră, stabilă, responsabilă și demnă de admirație.

Acest tip de accesoriu este recomandat persoanelor de orice vârstă, atât în contexte business-office, precum și la orice alte ocazii.

Pandantivele abstracte – semnul unei persoane cu autoritate

Atunci când porți un pandantiv abstract la lănțișorul tău, cei din jur te vor percepe ca fiind o persoană sigură pe sine, cu autoritate, care știe exact ce vrea și cum să obțină. 

Poate fi o formă geometrică deosebită sau un talisman cu o gravură aparte – doar imaginația este limita când vorbim de design abstract!

Pandantivele sau talismanele colorate – semnul încrederii în sine

Atunci când porți pandantive colorate, arăți celor din jur că ai încredere în tine, în gusturile tale, în stilul tău și că nu accepți să fii contestată. Fii originală și nonconformistă și poartă pandantive cât mai colorate!

Colierele din mărgele – semnul unei persoane cu caracter

Dacă îți place să porți mărgele, e super! Ceilalți te vor percepe ca fiind o femeie cu caracter și principii solide, o femeie puternică, neinfluențabilă.

Medalioanele pentru fotografie – arată o persoană familistă și serioasă

Atunci când cel mai mult îți prețuiești familia, vei vrea să le porți chipul drag cu tine mereu, așa că alegi un medalion pentru fotografie pe lănțișorul tău. Cei din jur te vor privi cu respect, înțelegând că ești o persoană serioasă, pentru care familia primează.

Tu ce fel de lănțișor sau colier porți cel mai des?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter