(P) Cele mai bune camere de telefon

Publicat pe

An de an, ultimele modele de telefoane lansate aduc noi și noi specificații care ne-ar putea tenta. Dintre toate, însă, cele care privesc camerele și calitatea pozelor pe care acestea le pot realiza sunt cele care ne interesează pe cei mai mulți dintre noi.

Și pentru că un top telefoane în 2021 s-ar putea să fie un subiect mult prea larg, ne-am gândit să concentrăm informațiile despre cele mai bune camere de telefon în acest material.

Iată, așadar, care sunt cele mai bune telefoane din punct de vedere al camerei pe care le poți cumpăra anul acesta. 

iPhone 12

Nu doar modelul iPhone 12, ci întreaga suită (care cuprinde și iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max) te va impresiona din punct de vedere al calității pozelor pe care le poate realiza. Cele mai noi telefoane Apple promit o stabilitate excelentă pe partea de filmare, dar și o claritate aparte a cadrelor în lumină slabă, pe care modelele lansate anterior nu o aveau. 

Samsung Galaxy S21 Ultra

Nici Samsung nu s-a lăsat mai prejos când a venit vorba de un update generos pe partea de cameră la noile telefoane, proaspăt lansate în 2021. Dacă erai în căutarea celor mai bune camere pe un Android, nu e nevoie să mai cauți, pentru că le vei găsi pe un Galaxy S21 Ultra. Îți spunem doar că suita de camere a acestui telefon are patru obiective, a câte 108MP, 10MP, 10MP, respectiv 12MP, dar și o cameră frontală cu 40MP. De restul te lăsăm să te convingi singur. 

Google Pixel 5

Dacă nu doar megapixelii unei camere de telefon sunt importanți pentru tine, ci și fiabilitatea telefonului, în general, îți recomandăm să alegi un Google Pixel 5. Dar pentru că ne interesează în mod special calitatea pozelor pe care acest telefon le poate realiza, trebuie să știi că dispozitivul beneficiază de o suită cu două camere principale, a câte 12,2MP, respectiv 16MP. În plus, software-ul de care acest smartphone se bucură este unul ce ridică experiența fotografierii cu un telefon la nivel de excelență.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Ne mai întoarcem puțin la producătorul coreean, care nu s-a zgârcit când a ales camerele pentru telefoane în ultimii ani. Chiar dacă a fost lansat la începutul anului trecut, Galaxy S20 Ultra 5G este în continuare un telefon pe care, credem noi, oricine și l-ar putea dori. 

În afară de specificații demne să aducă acestui smartphone titlul de cel mai bun telefon din 2020, Galaxy S20 Ultra 5G se mai poate lăuda și cu o suită de camere care s-ar lua „la trântă' cu un aparat foto profesional. Cum sună pentru tine trei camere principale, a câte 108MP, 12MP, respectiv 48MP, plus o cameră selfie cu 40MP?

Huawei Mate 40 Pro

Topul celor mai bune camere de telefon se încheie cu cele montate pe Huawei Mate 40 Pro. La fel ca Galaxy S20 Ultra 5G, și acest model de smartphone a fost lansat anul trecut, dar își păstrează specificațiile pe podiumul celor mai impresionante. 

Suita de camere de pe Huawei Mate 40 Pro este compusă din trei obiective, a câte 50MP, 20MP și 12MP, care fac echipă bună cu o cameră frontală de 13MP pentru cele mai reușite poze pe care le poți face cu un telefon.

Spune-ne într-un comentariu, tu ce telefon folosești și cât de mulțumit ești de pozele pe care le poți face cu el?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter