(P) Dacă vrei să-ți ordonezi biblioteca, află ce anticariat cumpără cărți in București

Publicat pe

Un anticariat care cumpără cărți in București este soluția pentru un spațiu mai aerisit.

Anul 2020 s-a incheiat, făcându-și intrarea în anotimpul amintirilor, alături de anii trecuți. Probabil și tu, ca toți ceilalți, ai avut parte de un an interesant. Un an care ți-a oferit (sau nu) răgazul necesar să te gândești la aspecte din viața ta pe care le-ai putea îmbunătăți. La prietenii cărora ar trebui să le mai acorzi o șansă. Sau nu. La hobby-urile tale. Poate la reamenajarea locului în care petreci cel mai mult timp.

Dacă vrei ca 2021 să fie diferit, schimbarea ar trebui să înceapă cu tine și cu propria locuință, cu armonizarea spațiului și organizarea acestuia. Cu eliminarea lucrurilor care-ți sunt de prisos, începând cu vesela veche, hainele nepurtate de ani de zile sau cărțile vechi, uitate prin diferite cotloane sau rafturi. Și, dacă nu știi ce ai putea să faci cu volumele pe care deja le-ai citit și pe care nu-ți dorești să le mai păstrezi, poți apela cu încredere la un anticariat care cumpără cărți in București.

CumparCarti.ro – anticariat care cumpără cărți în București și te poate ajuta să-ți organizezi mai bine locuința

Organizarea unui spațiu sau a propriei locuințe nu pare, la prima vedere, un lucru ușor. Însă, pentru acest demers, te poate ajuta decluttering-ul. În mare, acesta se definește prin eliminarea lucrurilor pe care nu le mai folosești. 

Dacă decizi că ai nevoie de o schimbare, nu mai amâna. Fă primul pas acum. Chiar dacă va trebui să aloci mai mult timp, efectele pe care le are un decluttering pentru locuința ta sau oricare alt spațiu sunt notabile, iar locuința ta va arăta mult mai bine și va fi mult mai armonioasă.

Așadar, după ce faci un tur complet al casei, poți stabili unde să intervii. Nu contează că alegi baia, bucătăria sau balconul, ci doar cât de bine organizate vor rămâne acestea în urma ta. Mai mult, dacă ai ales bucătăria, de exemplu, nu trebuie să te oprești doar la sertarul de veselă. Sigur mai există vreun cotlon pe care nu l-ai verificat. Nu renunța până ce nu ai inspectat și organizat tot.

E posibil să te apuci din prima de camera principală. După ce începi să aduni cărți de peste tot, iar biblioteca e deja neîncăpătoare, realizezi că ai strâns prea multe volume. Îți vine în minte recomandarea unei colege de muncă: să apelezi la un anticariat care cumpără cărți din București.

Unde îmi vând cărțile?

Probabil, ultima oară când ai făcut o curățenie generală, volumele dublate sau pe cele pe care le-ai citit de cel puțin două ori le-ai dăruit sau le-ai donat. Însă, de data aceasta, ți-ai dori să faci ceva diferit, poate chiar să-ți refaci bugetul pentru următoarele titluri pe care le vei achiziționa. Întrebarea Unde îmi vând cărțile? e, în acest caz, una legitimă.

Echipa de la Cumparcarti.ro te poate ajuta cu acest demers, dacă ești din București sau din împrejurimi. Avantajele unui serviciu de colectare a cărților sunt multiple: 

  • deplasare la domiciliul clientului, oriunde în București sau Ilfov;
  • evaluare gratuită și corectă, care vine la pachet cu o experiență de 12 ani în achiziția de carte;
  • plata cash, pe loc;
  • ridicare gratuită.

Nu trebuie să-ți faci griji dacă titlurile pe care vrei să le vinzi sunt mai vechi. Orice carte merită a doua șansă, mai ales dacă te gândești la colecționari sau la cei care își doresc neapărat o anume ediție a unui volum. În plus, echipa de la Cumpăr Carți preia cărți din toate domeniile, de la ficțiune la astronomie, deci orice titlu care s-a furișat în casa ta e binevenit pentru cei de la anticariat.

Dacă i-ai dat o șansă decluttering-ului, pentru toate celelalte colțișoare ale casei pe care vrei să le organizezi, va trebui să te descurci fără ajutor. Dar, dacă ai o bibliotecă neîncăpătoare sau mai multe cărți pe care nu le mai citești, întrebări precum: Unde îmi vând cărțile? sau Unde duc toate volumele pe care nu le mai citesc? își vor găsi mereu răspunsul, simplu de altfel: la un anticariat care cumpără cărți in București.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter