(P) DCP-1622WE - un sistem care impresionează

Publicat pe

Trebuie să recunoaştem că alegerea celui mai bun sistem multifuncțional poate fi o adevărată provocare.

Pe piață sunt numeroase modele, deci numeroase opțiuni în rândurile următoare ne-am propus să ne oprim atenția asupra sistemului DCP-1622WE

Brother DCP-1622WE – home and office 

Modelul produs de Brother este unul destinat segmentelor home and office şi îndeplinește cu succes sarcinile de copiere, imprimare, scanare. Nu este cea mai compactă varianta însă descoperirea unui loc potrivit nu pune mari probleme. Designul modern, dominat de linii ferme şi simple conferă un aspect deosebit, ecranul şi butoanele integrate în panoul de comandă sunt generoase, iar acest fapt face că lansarea comenzilor să fie ergonomică.

Sistemul DCP-1622WE are meniu intuitiv şi poate fi folosit cu lejeritate atât de personalul cu competenţe digitale avansate cât şi de cei cu competenţe minime. Sistemul poate fi conectat la sistem desktop sau laptop, iar comenzile pot fi lansate direct din acestea. 

DCP-1622WE – calitate şi rapiditate

Printurile și copiile  generate de sistemul DCP-1622WE sunt impecabile şi ajuta la creșterea randamentului de lucru. Are şi funcţie de printare fată-verso, manevrarea colilor se realizează manual. Cutia pentru hârtie este generoasă şi permite introducerea a 150 de coli în interior. Are funcţie de printare standared pentru coli A4.

Eficiență:

  • viteza de printare este de 20 pagini pe minut,
  • viteza de copiere este de 20 pagini pe minut,
  • rezoluția de scanare de 600X1200 dpi,
  • conectivitate USB şi WiFi.

Consumabile

Şi când vorbim de consumabile lucrurile sunt atractive. În magazinele online specializate poţi achiziţiona tonere originale sau variante compatibile. Modelul funcționează cu varianta tonere Brother TN1090. În magazinele specializate pot fi găsite şi achiziţionate și alte variante de consumabile. Brother HL-L2312D toner este consumabilul potrivit pentru modelul BROTHER HL-L2312D, un alt sistem eficient şi accesibil. 

Imprimanta DCP-1622WE este un model versatil, care crește randamentul și ajută la eficientizare sarcinilor. Este un instrument orientat către progres.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter