(P) De ce să alegeți serviciile unui azil de bătrâni de lux?

Publicat pe

În viața fiecărui om există momente în care singurătatea și izolarea pot fi neplăcute. Lucrul acesta poate deveni cu atât mai supărător atunci când această stare este dublată și de suferință fizică. În cazul celor bătrâni, care nu mai pot să se descurce singuri și le este din ce în ce mai greu să se deplaseze soluția de a apela la un centru de îngrijire dedicat personalor în vârstă poate fi o speranță de viață mai bună. Iar cei mai pretențioși pot apela și la servciile unui azil de batrani de lux.

La ora actuală această gamă de servicii s-a dezvoltat și s-a diversificat mult. Multe dintre familiile celor care au nevoie de îngrijire și atenție specială le preferă centrelor clasice. Alegerea celor mai bune variante, este o preocupare constantă pentru a oferi celor dragi un cămin primitor, în care să se bucure de o bătrânețe sigură și cât mai liniștită.

Senior Center, prin cele trei locații ale sale Voluntari, Pipera și Geriatric, oferă servicii premium de îngrijire bătâni. Toate aceste locații sunt special concepute pentru a oferi condiții speciale persoanelor care nu au nevoie să se afle într-un spital, dar nu pot fi îngrijite nici la domiciliu. Căminele dispun de toate dotările necesare și de personal calificat pentru a se ocupa de cei mai în vârstă sau care suferă de anumite afecțiuni ce nu permit îngrijirea acasă. Există personal calificat în geriatrie alcătuit din: medici, asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, menajere, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri, asistenți sociali și ergoterapeuți. 

Senior Center se dorește o alternativă specială la orice tip de astfel de centre disponibile pe piață. În acest sens, pe lângă dotări și condiții, există o preocupare dosebită în privința atenției pe care fiecare persoană o va primi de la personalul de îngrijire adecvat.  Astfel centul vine cu un concept nou și diferit, capabil să ofere un Acasa' autentic. Astfel persoanele vârstnice primesc din partea personalului specializat în problemele celor vârstnici și bolnavi: asistenta medicală, îngrijire, terapie fizică, comunicare și terapie ocupațională. 

Pentru a garanta cele mai bune condiții de conviețuire și adaptare în aceste centre sunt acceptate următoarele tipuri de persoane:

 • persoane în vârstă, incapabile să se ajute și singure
 • persoane aflate în perioada de recuperare medicală
 • persoane cu dizabilități fizice 
 • persoane cu probleme de memorie, cum ar fi boala Alzheimer.

Pentru a se putea diferenția de alte centre, toate cele trei locații ce aparțin Senior Center sunt situate în zone aproape de pădure, unde aerul este mai curat și dispun de suficient spațiu pentru a le oferi celor bătâni posibilitatea de a se recrea și de a petrece cât mai mult timp afară.

Printre cele mai importante facilități amintim:

 • Servicii specializate de îngrijire, tratament și refacere, pentru bătrâni 
 • Dotări moderne, adecvate pentru o îngrijire eficientă, pentru reabilitare, terapie și pentru o acomodare rapidă
 • Servicii personalizate în funcție  nevoile speciale ale beneficiarilor și de anumite solicitări ale familiei.
 • Masaj terapeutic, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj de relaxare
 • Analize medicale cu recoltare de probe la sediul centrelor
 • Neurologie, psihiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet și nutriție.
 • Servicii de igienă și de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură
 • Bibliotecă și locuri de socializare și interacțiune
 • Un centru cu piscină
 • Organizarea zilelor de naștere, onomastice, a sărbătorilor de Paște, Crăciun, An Nou
 • Excursii de o zi în diverse locuri sau la mănăstiri
 • Ieșiri în oraș la restaurant.

Toate aceste servicii sunt menite să ofere celor în vârstă o viață cât mai apropiată de aceea de care ar benficia atunci când ar locui cu familia. În plus faptul că au posibilitatea să interacționeze cu persone de aceeași vârstă aflate în aceeași situație și suferind de afecțiuni asemănătoare poate avea un rol foarte important în dobândirea și pastrarea  echilibrului emoțional și psihic.

Aceste centre de îngrijire sunt echipate cu aparatură și dotări de cea mai bună calitate, oferind condiții de viață și medicale la standarde europene. La dispoziția beneficiarilor sunt  24 camere, în 3 vile de lux, cu 3500 m2 de gradină amenajată cu foișor, terase, leagăne, piscină, grătar. La dispoziția persoanelor se află în permanență o echipă de medici și îngrijitori bine pregătită, specializată în îngrijirea persoanelor vârstnice, ajutându-i să se acomodeze mai ușor, să interacționeze și să se simtă cât mai bine în aceste centre.

Serviciile medicale de specialitate cuprind aparatură performantă și personal specializat în utilizarea ei. Un medic de medicină generală și un medic geriatru sunt în permanență la dispoziția beneficiarilor pentru a asigura cea mai adecvată îngrijire, monitorizare și supraveghere permanentă a modului de administrare a tratamentelor recomandate. Bătrâni pot beneficia la cererea familiei de medici specialiști, de analize și investigații medicale speciale și chiar pot fi transportați la anumite  spitale pentru consultații.

Toate condițiile de aici sunt la cele mai înalte standarde și sunt menite să garanteze cele mai sigure metode de îngrijire și integrare a celor ce vor să-și petrecă aici o bătânețe liniștită. Pentru a afla mai multe detalii sau pentru o ofertă personalizată accesați site-ul Senior-center.ro. Telefonați pentru o vizionare!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter