(P) De ce să alegi o husa iPhone roz pentru dame pentru telefonul tău de la tozmobile.ro ?

Publicat pe

Husa perfectă nu există! Pe lângă alegerea carcasei sau a husei care se potrivește modelului tău de telefon din punct de vedere tehnic, trebuie să faci această alegere și în funcție de gusturile tale personale și să te gândești și la ce să o asortezi cel mai bine. Telefoanele mobile sunt acum un accesoriu important, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, și sunt afișate întotdeauna. De aceea, este recomandabil să combini husa cu aspectul.

Dacă îți place să schimbi husă adesea, atunci te poți răsfăța cumpărându-le pe cele care te reprezintă cel mai mult. Pe piață, la magazine specializate în accesorii de telefoane și tablete, precum tozmobile.ro, vei găsi diferite de modele de huse, realizate din texturi diverse și cu imprimeuri care mai de care mai sofisticate. În general, husele cu imprimeuri trebuie alese cu grijă, gândindu-te ce fel de stil adopți de obicei (casual, elegant, boho-chic, sport) sau ce fel de culori și nuanțe alegi cel mai des. Ar fi indicat, dacă îți plac husele de telefoane cu imprimeuri, să achiziționezi mai multe huse pe care să le schimbi în funcție de outfit. 

Însă, dacă ești în căutarea unei huse pe care să o folosești mereu, concentrează-te pe o culoare simplă, poate albă, neagră sau chiar roz, o culoare perfectă pentru vară. De fapt, rozul este una din culorile purtatea adesea în acesta vara și o husa iPhone roz pentru dame ar fi ceea ce îți trebuie pentru a fi în trend. La tozmobile.ro poți găsi o astfel de husă roz, a cărei nuanță precisă este, conform specialiștilor Pantone, roz cuarț. Husa pe care ți-o recomandăm este model iPhone 11 Pro MAX Silicon Soft Touch Logo Cut. Este compatibilă cu încărcătoarele de tip wireless. Stratul interior al acestei huse este realizat din microfibra catifelată. Rolul său este acela de a proteja telefonul împotriva zgârieturilor, care ar putea apărea în urmă montării husei pe telefon. Stratul exterior, în schimb, este format din silicon extrem de flexibil cu textura mată. Această caracteristică împiedică aspectul neplăcut lăsat de amprente. În plus, o astfel de textură oferă o senzație plăcută la atingere. Husa este, de asemenea, prevăzută cu decupaje precise, ideale pentru accesorii. Marginile ce înconjoară camera și ecranul, sunt reliefate. Acest lucru este util pentru a împiedica contactul acestora cu suprafețele plane.

Și totuși, de ce să îți iei o husă roz? Rozul este culoarea la care visează, de obicei, cam toate fetițele sau femeile care nu au uitat să copilărească. Rozul însă are și o puternică simbolistica, iar această culoare este folosită inclusiv în campanii de conștientizare a populației asupra unor probleme legate de sănătatea femeilor. Trebuie să știi, înainte de a-ți spune de ce să alegi o husă de telefon roz, că diferite culori pot avea un impact asupra dispoziției fiecăruia dintre noi, a sentimentelor și chiar a comportamentului. Culoarea roz este considerată a fi o culoare care ne duce cu gândul la calm. Culoarea roz este asociată cu dragostea, bunătatea și, mai presus de orice, cu feminitatea. În general, culoarea roz este asociată cu toate lucrurile feminine și girly.  Însă, această culoare este asociată și cu anumite calități specifice cum ar fi blândețea, bunătatea și compasiunea. Se crede că rozul are un efect calmant. Gândește-te că, având o husă roz pentru telefon, dacă vei avea o zi stresantă, poți să te concentrezi asupra ei și culoarea te va calmă.

Preferințele de culoare sunt adesea legate de experiențele trecute, experiențele individuale și influențele culturale, Persoanele care sunt atrase de roz (sau de orice culoare specifică) tind să aibă amintiri plăcute ale culorii. Așa că, dacă îți place rozul cu siguranță trebuie să alegi o husă în această culoare pentru că:

-Îți aduce multă veselie. Rozul, chiar și într-o husă de telefon, este o culoare care evocă sentimente de bucurie și fericire. Rozul are cea mai puternică și profundă influență emoțională pentru o anumită persoană. Poate avea, ceea ce numim good vibes'. Chiar și o simplă husă în culoarea roz îți poate evocă un loc familiar, unde nu există griji, nu ești niciodată singură și că ai tot ce ai dorit în viață. 

-Este o culoare a creativității. În general decorațiunile și accesorile realizate în această culoare invocă fericire și creativitate. Rozul este o culoare caldă, potrivită pentru a oferi confort, indiferent în ce obiect o regăsim.

-Te vei simți feminină și vibrantă. O husă de damă roz este prin excelență feminină, atrăgătoare, vibrantă. Dacă iubești rujul roz, îmbrăcămintea sau pantofii în această nuanță, este musai să ai și o husă de telefon roz. În plus, rozul este asociat cu romantismul și inocența.

-Este perfectă pentru copilul tău. Rozul pare, într-adevăr, să reprezinte fiecare fetiță de pe planetă. Așa că, o husă de telefon roz este ideală pentru device-ul fetiței tale. În plus, husa de la tozmobile.ro, fiind simplă, poate fi accesorizata cu diferite lucruri (stickere sau pietricele care sclipesc) astfel încât cea mică să aibă o activitate extraordinară și să își facă husa de telefon unică.

-Îți va da un sentiment de prospețime. Cu siguranță, rozul te face să te gândești la flori de primăvară și la toate lucrurile proaspete și noi. 

-Rozul este cald, este viu și vesel. Chiar și într-o husă de telefon, rozul întruchipează cine dorești să fii că persoană: o femeie plină de viață și personalitate. Rozul este versatil și ușor de asortat cu multe alte nuanțe și culori.

Dacă îți place această culoare și te regăsești în caracteristicile de mai sus, atunci nu poți rata achiziționarea unei huse roz de damă de la tozmobile.ro. Rozul husei va fi, vorba cântecului…'love at first sight'!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter