(P) Citește acest articol și descoperă cum se poate efectua rapid o reîncărcare Telekom online!

Publicat pe

Cei care preferă avantajele unei cartele prepay Telekom știu deja că pot cheltui exact atât cât doresc pentru convorbiri sau pentru date mobile pe telefon. Cu toate acestea, față de cei care dețin abonamente, posesorii de prepay sunt nevoiți să își încarce creditul atunci când acesta expiră sau este consumat. Acest lucru se poate face prin mai multe metode, însă cea mai eficientă este o reîncărcare Telekom online. 

În prezent, încărcarea creditului pe telefonul mobil nu mai reprezintă o problemă. Astfel, dacă ești posesorul unei cartele preplătite și dorești să faci o reincarcare Telekom online în doi pași, site-ul Încarcă.ro îți vine în ajutor! Poți face o reîncărcare atât pentru ține, cât și pentru cei apropiați!

Care sunt situațiile în care aș putea reîncărca creditul unui alt număr de telefon?

Cu toții avem persoane importante în viață cu care vrem să menținem contactul. Prin intermediul Încarcă.ro, acum poți face rapid și eficient o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange online în numele acestei persoane dragi. Poți face acest lucru pentru rudele rămase în țară, de exemplu, pentru a rămâne la curent cu noutățile de acasă.

De altfel, orice reîncărcare Telekom online pentru altcineva nu trebuie neapărat să fie făcută doar celor apropiați, ci poate fi și o metodă simplă de plată în care informațiile bancare nu mai trebuie schimbate, ca de exemplu pentru angajați.

Ai parte de siguranța datelor

Datele de identificare și cele ale cardului bancar sunt criptate și stocate în procesatorul de plăti, astfel că nu trebuie să îți faci griji în privința securității acestora.

Iată opțiunile și bonusurile aferente disponibile pentru reîncărcare Telekom online, exclusive site-ului Încarcă.ro:

  • 5 – 10.99 Euro – 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 1 GB trafic de date în prima lună;
  • 11 – 15.99 Euro – 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 1 GB trafic de date în prima lună;
  • 16 – 24.99 Euro – 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 1.5 GB trafic de date în prima lună;
  • 25 – 100 Euro – 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 2 GB trafic de date în prima lună.

Cum poți efectua o reîncărcare online?

Intră pe site-ul Încarcă.ro, unde vei fi întâmpinat de formularul de reîncărcare chiar pe prima pagină. De acolo va trebui să alegi operatorul reîncărcării (Telekom, în cazul de față), pachetul de reîncărcare, suma cu care dorești să încarci, numărul de telefon pe care vrei să adaugi creditul și o adresă de e-mail.

După ce introduci aceste date, vei ajunge la următoarea pagină a formularului, care este și ultima din cadrul acestei proceduri. În acest caz nu va trebui decât să introduci datele tale personale și datele cardului cu care dorești să plătești iar reîncărcarea va fi trimisă către procesare.

În concluzie, tot ce trebuie să faci pentru cea mai facilă metodă de reîncărcare Telekom online este să intri pe site-ul Încarcă.ro și să urmărești pașii descriși mai sus, iar beneficiarul reîncărcării se va putea bucura de credit imediat! Recomandă această simplă metodă de reîncărcare prietenilor sau familiei, pentru ca și ei să se poată bucura de avantajele economiei de timp!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter