(P) Descoperă un nou hobby cu Pictorul Fericit

Publicat pe

Atunci când ne rămâne puțin timp liber, ne place să ne relaxăm căutând metode inedite, cât și hobby-uri care ni se potrivesc personalității noastre. Multe persoane optează pentru a se plimba cu bicicleta, să cutreiere munții la pas, să danseze, să citească sau chiar să gătească. 

Timpul liber reprezintă pentru fiecare dintre noi perioada în care ne ocupăm de activitățile personale. Timp în care avem nevoie să ne recreăm, să ne odihnim, să ne bucurăm de momente petrecute în familie, concret, un timp cât mai productiv. 

Alungă plictiseala cu Pictorul Fericit

Putem de altfel să descoperim noi hobby-uri care ne relaxează și care ne transpun într-o stare de bine. Spre exemplu o pictura pe numere cu tablouri ce ilustreaza animale, flori, personaje sau peisaje de la Pictorul Fericit. 

Este un mod de relaxare unde imaginația prinde viață, unde creierul se relaxează și nu are nevoie să depună un efort prea mare de concentrare, astfel încât totul să devină mai plăcut și mai frumos. Deși nu necesită un efort exagerat, picturile pe numere pot fi duse la rand de artă și asta pentru că Pictorul Fericit pune la dispoziție o gamă foarte variată de produse din care cei mici și cei mari pot alege. 

O activitate de recreere petrecută în familie care poate deveni un moment de legare mai puternică a relațiilor. 

Picturile pe numere pot fi pictate și de cei care nu sunt chiar foarte talentați și asta pentru că sunt simplu de realizat. Fiecare culoare este notată cu o cifră, cifră care urmărește fiecare linie a tabloului cu precizie, astfel încât finalul să fie cel de pe șablon, adică perfect. 

O pictură pe numere te poate ajuta să îți dezvolți și mai mult imaginația, răbdarea și talentul. În plus, copiii le vor adora, mai ales că ei sunt atrași de tot ce este nou și colorat. Și ei își pot dezvolta memoria vizuală și imaginația pictând.

Se spune că tablourile sunt cele care au capacitatea de a transmite o emoție foarte puternică, care poate trezi amintiri, la fel ca o fotografie. De aceea sunt atât de apreciate de publicul larg, mergând chiar la expoziții. 

Ce conțin kit-urile de tablouri pe numere 

Pictorul Fericit și-a propus prin colecția sa de picturi, să alunge plictiseala celor care își doresc să încerce ceva nou, care își doresc să evadeze din stresul cotidian, refugiindu-se în culoare și magie.

Kit-urile includ șasiu, pânza canvas, 3 pensile de mărimi diferite, inclusiv culorile pe bază de apă și acril. În plus, la o comandă minimă de 99 de lei, transportul este gratuit în toată țara. 

Aceste picturi pe numere pot fi o idee de cadou inedită pentru cei dragi, de unde se pot alege teme diverse precum cele cu tematică de călătorii, decoruri urbane, obiecte, tablouri celebre și multe altele. 

Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse puteți accesa pagina pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

[email protected] 

0754 459 540 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter