(P) E! va difuza Celebrity Game Face, un program special produs și moderat de Kevin Hart

Publicat pe

E! Entertainment va difuza emisiunea specială Celebrity Game Face, produsă și moderată de Kevin Hart, pe 7 august de la 23:00. Hart și soția lui, Eniko, apar alături de cuplurile Terry și Rebecca King Crews, Sarah Hyland și logodnicul ei, Wells Adams, și Joel și Sarah McHale.

Pentru o seară, familia Hart conduce echipele printr-o serie de provocări amuzante. Rezultatul este comic, autentic și extrem de spontan, pe măsură ce vedetele se angajază în provocări fizice amuzante, pe care și publicul le poate încerca acasă.

Perechile vor demonstra mișcările de dans din adolescență în cadrul provocării tik talk', vor încerca să se hrănească reciproc cu mâncare dificil de gestionat, vor încerca să ghicească ce spun partenerii lor cu gura plină și vor pleca într-o căutare de indicii prin casă, pentru a rezolva o ghicitoare. La finalul serii cuplurile sunt premiate, iar banii sunt donați către o cauză caritabilă aleasă de ei. Cea mai bună echipă primește trofeul Hart of a Champion', o statuetă aurie ce îl înfățișază pe Kevin Hart bebeluș.

Nu pierde o seară de provocări și urmărește Celebrity Game Face, vineri, 7 august de la 23:00!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter