(P) Haine uitate in masina de spalat?

Publicat pe

De acum ai gama FreshCare+ de la Whirlpool

Păstrează prospeţimea rufelor dvs.  după încheierea ciclului de spălare, cu până la 6 ore.

Acțiunea delicată a aburilor și rotirile îngrijesc rufele dvs. în interiorul mașinii de spălat*

* Tratamentul FreshCare + inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut (în interiorul mașinii de spălat) timp de până la 6 ore de la încheierea procesului de spălare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote.

FreshCare+

O nouă dimensiune a prospețimii

Noul sistem FreshCare + păstrează prospețimea rufelor la încheierea ciclului de spălare. FreshCare + inhibă proliferarea principalelor surse de miros chiar și atunci când rufele sunt lăsate în interiorul tamburului timp de mai multe ore. Când nu aveți timp să scoateți rufele din mașină sau sunteți afară, acest sistem reprezintă soluția ideală pentru a păstra prospețimea rufelor în interiorul mașinii timp de până la șase ore de la încheierea ciclului. Ciclul FreshCare + masează ușor rufele cu câteva oscilații bidirecționale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate. Acest lucru face posibilă circulația aerului în interiorul mașinii pentru a preveni mirosurile neplăcute și pentru a menține umiditatea corectă pe rufe. FreshCare + poate fi selectat * la setarea parametrilor de spălare sau pe parcursul ciclului de spălare și oprit în orice moment.

*Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote.

Conceput pentru a asigura confortul și atractivitatea.

Noul FreshCare + oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care simplifică interacțiunea utilizatorului și oferă o experiență plăcută de spălare tuturor. Ușa largă și hubloul echipat cu mâner ergonomic integrat facilitează utilizarea zilnică.

FreshCare+

PASTREAZA RUFELE FRESH DUPA TERMINAREA CICLULUI DE SPALARE

SCAPA DE GRIJA HAINELOR UITATE IN MASINA DE SPALAT!

BENEFICIU

Datorită optiunii dedicate FreshCare+, rufele raman fresh in masina de spalat, pana la 6 ore dupa terminarea ciclului de spalare.

CUM FUNCTIONEAZA?

Ciclul dedicat cu injectie de aburi si actiunea de rotire a tamburului FreshCare+  au grija de rufele tale in interiorul masinii de spalat (*)

Display-ul intuitiv cu design modern asigura o utilizare confortabila. Butonul rotativ permite selectarea optiunilor de spalare in cel mai usor mod posibil.

Fie ca este vorba despre rufe pentru adulti sau pentru nou-nascuti, masinile de spalat din gama FreshCare+ beneficiaza de tehnologii, optiuni si beneficii dedicate, in functie de tipul tesaturii* si timpul pe care il ai la dispozitie, pentru rezultate perfecte.

(*) Optiunea FreshCare+ nu este compatibila cu ciclurile de spalare dedicate tesaturilor delicate si pilotelor.

Tehnologii si beneficii FreshCare+

Datorita fazelor delicate de actiune a aburilor, rotirii tamburului si tratamentului FreshCare+, rufele raman moi, catifelate si frumos parfumate in interiorul cuvei, pana la 6 ore.

Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt, masina de spalat detecteaza automat tipul si dimensiunea incarcaturii si alege cel mai bun ciclu de spalare, garantand rezultate optime si consum redus de timp, energie si apa.

Datorita senzorilor avansati care masoara si monitorizeaza nivelul de apa si turatia motorului, o serie de algoritmi detecteaza si definesc pentru fiecare faza a spalarii, de la inceput pana la clatire, cei mai buni parametrii in concordanta cu tipul incarcaturii si dimensiunea acesteia.

Colour 15° este un program de spalare care foloseste o temperatura scazuta datorita tehnologiei Energetic Wash. Pastreaza stralucirea culorilor pentru mai mult timp si curata perfect la 15°C, la fel ca la 40°C.

Energy Saving

Performanta maxima si consum minim de energie, pana la  A+++ -30%.

Capacitate de incarcare de pana la 9 kg

Certificare Allergy UK

Este dovedit ca FreshCare+ ajuta la prevenirea si reducerea cu 99,9% a numarului de acarieni, bacterii si microbi in timpul procesului de spalare. Nu provoaca alergii.

Soft Move asigura miscari personalizate ale tamburului pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe. Tamburul efectuează un set exclusiv de 7 miscari specifice, adaptand frecventa si durata fiecarui tip de material si faza de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.

SenseInverter este un motor avansat care asigura fiabilitate datorita tehnologiei fara perii si controlului invertor. Durabilitate si consum redus de energie.

Motorul Sense Inverter este garantat 10 ani.

Clean+

Clean+ adapteaza puterea de curatare in functie de nevoile tale.

Masina de spalat adapteaza actiunea mecanica, in functie de optiunea selectata, fara a schimba temperatura.

Intensiv: pentru rufe foarte murdare, performanta la spalare A-10%

Spalare zilnica: pentru programele de spalare zilnica, la 100′

Rapid: pentru spalarea rufelor putin murdare, in 60‘

Optiunea Clean+ este disponibila pentru programele Albe si Sintetice la 40°C.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter