(P) Iată tot ce trebuie să știi atunci când cauți mașini de închiriat în București

Publicat pe

Trăim în secolul vitezei, iar deplasarea între două locații se face tot mai ușor, indiferent dacă ai o mașină personală sau nu, dacă ai un permis de conducere valabil sau nu. 

Opțiunile sunt nenumărate, astfel încât ai de unde alege atunci când cauți masini de inchiriat Bucuresti. Pentru ca decizia ta să fie una informată, poți citi în continuare cele mai importante sfaturi oferite de specialiști.

 Alege doar firme de încredere pentru mașini închiriat Bucureșți

Închirierea unei mașini este o acțiune atât de comună pentru mulți dintre noi, în special cei familiarizați cu călătoriile, încât ai putea crede că procesul este simplu, transparent și sigur. Din păcâte, deoarece există încă mulți călători care nu sunt siguri cum să caute mașini închiriat Bucureșți, pot apărea o mulțime de greșeli destul de grave.

–        Am nevoie de asigurare suplimentară?

–        Trebuie să plătesc benzină în avans?

–        E ok dacă am 18 ani?

–        După cât timp de când mi-am luat permisul pot să apelez la mașini închiriat Bucureșți?

–        Pot ieși cu mașina din țară?

–        Pot să transport alți pasageri în mașină?

 Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun persoanele care doresc să apeleze la serviciul de mașini închiriat Bucureșți. Dacă și tu ti-ai pus cel puțin una dintre întrebările de mai sus, ori dacă ai nevoie de mai multe clarificări, poți afla informații utile citind în continuare.

Atunci când ai nevoie de o mașină, apelează la firme de mașini închiriat Bucureșți de încredere, care îți vor pune la dispoizitie toate actele necesare pentru o călătorie în siguranță.

 Primul lucru pe care trebuie să îl verifici este dacă mașina are asigurare. În mod normal, acest detaliu este în responsabilitatea firmei care închiriează mașina, în niciun caz în responsabilitatea ta. Polița de asigurare RCA trebuie încheiată de proprietarul mașinii, astfel încât societatea de asigurări va putea acoperi orice daune auto apar din vina persoanei care conduce mașina respectivă.

Pentru mai multă siguranță, poți solicita la firma de închiriat mașini informații despre o poliță de asigurare suplimentară, eventual CASCO, care să acopere și daunele proprii în cazul în care vei fi implicat într-un accident auto realizat din vina ta.

Atunci când ridici mașina de la firma de închiriere, va trebui să semnezi un contract în care se va specifica perioada în care închiriezi mașina, precum și condițiile generale și specifice pe care trebuie să le respecți.

În funcție de numărul de zile pentru care dorești să închiriezi mașina, vei plăti o anumită taxă pe zi sau un pachet pentru mai multe zile. Uneori este mai avantajos să alegi un pachet, chiar dacă numărul de zile este mai mare, deoarece costul total este mai avantajos decât dacă ai achita taxa aferentă fiecărei zile în parte.

În mod normal, când apelezi la mașini închiriat Bucureșți, vei primi un automobil care are făcut plinul, astfel încât să poți pleca imediat la drum. Obligația ta va fi să realimentezi ori de câte ori este necesar și să înapoiezi mașina în aceleași condiții în care ai primit-o, respectiv cu rezervorul plin. În cazul în care vei neglija acest aspect, este posibil să fii nevoit să plătești o taxă suplimentară, care te va costa mai mult decât dacă ai fi făcut plinul.

Apelează la specialiștii în domeniu

Atunci când primești în custodie mașina închiriată, fă-i o inspecție amănunțită, pentru a te asigura că este în stare bună, fără daune exterioare sau interioare. Verifică să nu existe urme de lovituri, bară și aripile să fie drepte, vopseaua să nu fie zgâriată. În interior nu trebuie să existe, de asemenea, tapițerie murdară sau ruptă, elemente decorative lipsă, ecrane sparte sau butoane lipsă.

Orice companie de mașini închiriat Bucureșți serioasă îți va pune la dispoziție o mașină în cea mai bună stare, pentru a putea călători în siguranță. Poți găsi cele mai bune masini de inchiriat pe www.caroutis.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter