(P) Întâmpină vara cu un dozator de apă! Iată cum să rămâi hidratat în timpul sezonului cald!

Publicat pe

Hidratarea este esențială în fiecare zi a anului, însă, în timpul verii, aceasta devine mult mai importantă datorită temperaturilor ridicate. Dacă vrei să te bucuri de un stil de viață sănătos, este indicat să consumi apă zilnic, o sarcină care devine „floare la ureche' atunci când deții un dozator de apă. 

Avantajele pe care un astfel de dispozitiv le poate aduce în viața ta cresc considerabil în momentul în care utilizezi apa H2On, recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și puritatea sa, aspecte confirmate de certificarea oferită de International Taste Institute. Alege serviciile și produsele h2on.ro și vei avea toată energia necesară pentru a profita la maximum de vara anului 2021. 

Tot în cadrul companiei H2On, vei descoperi produse de top, cum ar fi cafea, ceaiuri, espressoare oferite în custodie sau disponibile pentru a fi achiziționate. Mai mult, serviciile la care vei avea acces îți garantează că te vei bucura de o experiență impecabilă!

Cum poți să rămâi hidratat în timpul verii? 

Deși este important să deții un dozator apa la tine acasă sau la birou, există și alte recomandări pe care ar trebui să le respecți pentru a-i oferi organismului tău hidratarea de care are nevoie în timpul sezonului cald. Iată câteva dintre acestea! 

  • Din moment ce corpul tău pierde apă când dormi, consumă un pahar de apă (aproximativ 250 ml) imediat ce te-ai trezit și înainte să mergi la culcare.  
  • Bea apă înainte să ți se facă sete. În momentul în care intervine senzația de sete, corpul tău a pierdut deja o cantitate necesară de apă. Dacă deții un dozator, vei avea oricând acces rapid și instantaneu la acest lichid esențial pentru buna-funcționare a organismului tău. 
  • Nu face greșeala de a-ți imagina că alcoolul poate substitui cantitatea de apă pe care ar trebui să o consumi zilnic. Băuturile alcoolice sunt diuretice și te pot face să te simți mai deshidratată. Aceeași regulă se aplică și în cazul produselor care conțin cofeină.
  • Continuă să bei apă chiar și dacă vremea de afară se răcește. Corpul tău pierde lichide din cauza aerului rece și uscat. Astfel, când achiziționezi un dozator de apă, ai garanția că ai făcut o investiție pe termen lung. 

Lista de recomandări poate continua și trebuie să știi că există foarte multe probleme de sănătate cu care te poți confrunta dacă nu te hidratezi corespunzător. Printre acestea se numără și durerile de cap, oboseala, creșterea în greutate, infecțiile urinare și multe altele. 

Toate aceste afecțiuni pot fi prevenite printr-un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, hidratare și odihnă corespunzătoare. Atunci când deții un dozator în casa ta, va fi mult mai ușor să consumi cantitatea de apă recomandată pentru un stil de viață sănătos.  

De altfel, utilizarea unui dozator de apă oferit de H2On are multe alte beneficii pe care nu le vei găsi la alte produse și servicii de pe piață. De exemplu, produsele vor fi livrate în aceeași zi în care ai efectuat comanda prin flota proprie de mașini H2On. 

Ai la dispoziție un serviciu de mentenanță H2On, precum și o linie de relații cu clienții, la care poți apela oricând ai nevoie. Tot aici, te așteaptă reduceri online și oferte de nerefuzat. Accesează acum platforma online a companiei H2On și întâmpină vară cu un dozator de apă de calitate!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter