(P) Lenjerii de pat pe CumparaMisim.ro – Aceste oferte și prețuri nu pot fi depășite, online!

Publicat pe

Nu există nimic mai bun decât să te odihnești într-o lenjerie de pat confortabilă, care să-ți ofere plăcerea de a dormi și de a avea vise frumoase. Somnul de calitate se datorează patului bun și saltelei confortabile, dar și lenjeriei de pat, așa că merită să investești în lenjerii de pat de calitate, care sunt confortabile și atrăgătoare. 

Poți face asta acum, mai ales că există și oportunitatea de a avea asemenea lenjerii de pat de lux, la prețuri mici, cele mai competitive de pe piață. Pentru a te convinge, nu mai rămâne decât să vezi gama largă de lenjerii de pat de pe CumparaMisim.ro care arată grozav.

Ofertele la acest magazin online sunt de nerefuzat. Iată câteva exemple: 

  • Oferta de 1+1 GRATIS – prin care poți avea două lenjerii de pat la preț de una
  • Oferta de 69 lei la lenjerii de pat din FINET, la seturile complete din 6 piese 
  • Oferta de 99 lei la achiziționarea a două huse cu elastic pentru pat
  • Lenjerii de pat ce includ pilotă și 2 perne cadou
  • Prețuri minime la produsele din gama Outlet, pentru că se face lichidare de stoc
  • Oferta de 199 lei la lenjerii de pat groase, din bumbac finet.

Cele mai apreciate în prezent sunt lenjeriile de lux, cum sunt de pildă cele din bumbac satinat superior, care se pot cumpăra acum două la prețul de 159 lei. Prin urmare, poți avea două lenjerii de lux și economisești suma de 39 lei. O altă ofertă este cea de 169 lei, la lenjeriile de pat din finet, la care primești și o pilotă CADOU. 

Pentru sezonul rece sunt excelente lenjeriile pufoase Cocolino, care sunt o garanție a somnului bun, eficient și liniștit. Acestea au desene interesante și se pot cumpăra la prețul minim de 109 lei. Un asemenea produs este potrivit și pentru copii și pentru adulți, deoarece este călduros, oferă o izolație termică adecvată și este și moale, ușor, plăcut la atingere.

În această lună din an îți poți îndrepta atenția și spre colecția de lenjerii de pat cu tematică de Crăciun, care pot fi și o idee excelentă de cadou, pentru rude și prieteni dragi, de Sărbători. Astfel de produse sunt ideale și pentru casa ta, mai ales dacă îți dorești de Crăciun o atmosferă mai plăcută, plină de veselie, creată și de imprimeurile superbe cu reni, decor de iarnă, globuri colorate, brazi, om de zăpadă și Moș Crăciun.

Împrospătează-ți dormitorul cu o cuvertură de pat elegantă sau cu o pătură călduroasă, care poate avea și prețul minim, de numai 39 lei. Pătura este pufoasă, groasă, poate avea și imprimeu cu Moș Crăciun, perfect pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Design-ul elegant al acestor produse este pus în valoare și de finețea materialului. Prin urmare, poți alege o pătură pufoasă Cocolino care are un aspect plușat, fin, elegant și care este de dimensiune mare, poate încălzi chiar și 3 persoane.

Magazinul CumparaMisim.ro are tot ce vrei în materie de lenjerii de pat de cea mai bună calitate, are chiar și produse de lux românești, cum sunt cele RALEX Pucioasa și Super Elegant Pucioasa. Toate produsele pentru casă sunt un exemplu de calitate și eleganță. În plus, pe grupul de Facebook CumparaMisim se găsesc deseori oferte promoționale exclusive în premieră.

Magazinul online vă propune  cele mai noi modele de lenjerii de pat la modă, cu o gamă largă de imprimeuri, dar și alte produse pentru casă – prosoape, carpete, covoare și pijamale de lux. 

Produsele se cumpără online, plata lor se face ramburs, prin card online sau în rate. Livrarea coletului se face în mod rapid, oriunde în țară, iar transportul poate fi și gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei. Cumpărătorii care se înscriu prin e-mail pot primi la prima comandă și un Voucher Cadou, care este valabil și la comenzi de minim 100 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter