(P) Miros de pasiune! Top 9 cele mai sexy parfumuri pentru oricine

Publicat pe

Acesta este ratingul celor mai sexy, senzuale și fascinante mirosuri. Folosirea parfumului este unul dintre cele mai vechi moduri de a seduce un om. 

Mirosul unei femei a fost cântat de poeți, iar aromele ademenitoare și senzoriale au cucerit inimile multor bărbați. Chiar și cercetările moderne au dovedit că exact prin miros alegem un partener. Fiecare femeie are propriul său caracter – inimitabil și unic, dar există ceva care unește. Toate tindem spre ideal și să devenim dorite. 

Deci, prinde: top cele mai senzuale parfumuri damă pentru orice toate evenimentele vieții!

  • Deep Euphoria, Calvin Klein

Frunze de mandarină și piper alb, trandafir negru, bujor și iasomie, mosc și paciuli – o combinație win-win pentru seducție, un miros incredibil de pasional și luminos, care nu se va lăsa uitat niciodată. O aromă seducătoare, care oferă farmec, adaugă energie și stimulează simțurile!

  • Si Intense, Giorgio Armani

Parfumul chypre cu ulei esențial de trandafir și absolut de neroli sună misterios și încântător datorită notelor amare de pelin și acordului luminos de osmanthus. Feminin și senzual, Giorgio Armani Sì Intense întruchipează pasiunea și dragostea pură.

  • My Burberry Black, Burberry

Acest parfum miroase a grădină după o furtună, amestecând note verzi și florale într-un mix unic. Notele calde de piersică și iasomie adaugă eleganță și pasiune și o fac incredibil de sofisticată. My Burberry Black – subliniază sexualitatea și gustul impecabil al femeii moderne!

  • Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior

Zmeura, rodia și coacăza neagră sună ca o explozie de pasiune, dezvăluind note fierbinți și sexy de trandafir de mai și piper roz. Senzuală și elegantă, este potrivită doar pentru femei cu naturi blânde și romantice, care, prin frumusețea lor, orbesc pe toată lumea. Imposibil de rezistat!

  • Daisy, Marc Jacobs

Un amestec de căpșuni, gardenie, iasomie și petale de violet face ca acest parfum să fie însorit și cald și își învelește proprietarul cu un voal de neglijență și ușurință care atrage bărbații. Daisy Marc Jacobs – întruchiparea tandreței și romantismului a femeii moderne, naturii ei jucăușe, inimii blânde și zâmbetului seducător!

  • Pop, Stella McCartney 

Notele de blaturi de roșii și mere coapte amintesc de o copilărie fără griji și ridică dispoziția. Un parfum foarte vesel, însorit, care sună inocent și atractiv în același timp. Potrivit pentru femeia care știe să-și pună în evidență atuurile, senzualitatea și feminitatea! 

  • L’Extase, Nina Ricci 

Nina Ricci L’Extase – întruchiparea celor mai vii reflecții ale naturii feminine. Florile albe, trandafirii, cedrul, moscul și chihlimbarul sunt o combinație prădătoare, pasională, care se deschide într-un vârtej amețitor pe pielea caldă. Pentru cei curajoși și pasionali. 

  • Black Opium, Yves Saint Laurent 

Ademenitorul parfum mistic rock-chic este asociat cu un singur cuvânt – pasiune. Aroma gourmet a cafelei negre în cocktailul de iasomie, piper roz și floare de portocal se încheie cu note uimitoare, sincere de cedru, vanilie și paciuli.

  • Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjian

Probabil cea mai expresivă și incredibil de bogată compoziție a listei. Alchimia poetică a parfumierului Francis Kurkdjian este rezultatul unei colaborări între Maison Francis Kurkdjian și iconica casă de cristal Baccarat în cinstea celei de-a 250-a aniversări. Vibrant și complex, Baccarat Rouge 540 este simțit pe piele cu o briză chihlimbar- florală- lemnoasă de iasomie și șofran pentru a dezvălui nuanța lemnoasă a cedrului proaspăt tăiat și, ulterior, a devenit cel mai rar chihlimbar mineral. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter