(P) Nichiduță - elemente esențiale pentru copii

Publicat pe

Bucuria de a fi părinte vine la pachet cu diverse responsabilități și lucruri de pregătit, astfel încât copilul să beneficieze de tot ceea ce are nevoie. Pregătirile de înainte de naștere implică alegerea pătuțului, a căruciorului și decorarea camerei celui mic. Fiecare moment este savurat de părinți, în special atunci când este prima dată când trec prin aceste momente. Totuși, bucuria pe care o aduce un copil odată cu venirea sa pe lume este nemărginită.

Fiecare element este atent pregătit, dar și părinții au nevoie de un ajutor pentru a nu rata nimic. Când pornesc pe acest drum, viitorii părinți știu că au multe de făcut, dar uneori pot uita de câteva elemente esențiale. Pentru a le veni în ajutor, Nichiduță este un magazin online care dispune de o varietate de produse pentru cei mici. Acestea sunt atât pentru transport, pentru odihnă, dar și pentru joacă și distracție. 

Primele luni ale copilului în sânul familiei

Primele luni ale copilului în familie dau o stare care nu poate fi descrisă. Orice lucru nou ar face cel mic, părinții sunt entuziasmați și încântați și nu se mai satură să îl privească. Unul dintre cele mai importante momente și implicit una dintre cele mai mari provocări, este prima băiță. Aceasta trebuie să fie cât mai confortabilă pentru copil, de aceea are nevoie de o cădiță specială în care să se simtă în siguranță. 

La Nichiduță puteți găsi diferite modele de cădițe pentru cei mici, de culori diferite. Una dintre acestea este cea 3 in 1 Little Mom Blue. Un aspect important la aceasta este faptul că dispune de patru picioare antiderapante, pentru a preveni orice accident. Aceasta este potrivită pentru bebelușii de la 0 la 6 luni. Dispune de un suport anatomic, care face ca acesta să stea mult mai sigur și mai confortabil în timpul băii. 

Pentru că noii părinți nu știu exact care ar trebui să fie temperatura optimă a apei în care cel mic face baie, cada are un termometru încorporat, astfel încât să poată fi menținută mereu temperatura optimă. Pentru a avea totul la îndemână, cădița are două rezerve cu pompă încorporate, în care poate fi pus săpunul celui mic, precum și  buretele. Și mai multe modele de cadite gasiti la noi pe site www.nichiduta.ro, care se pot plia pe diferite necesități.

Jucării pentru dezvoltarea creativității

Pe site-ul celor de la Nichiduță sunt disponibile și jucării pentru cei mici, de diferite tipuri. Jocurile LEGO sunt potrivite pentru că dezvoltă creativitatea acestora și atenția la detalii, precum și răbdarea. Este un joc preferat deseori de copii și aceștia se implică activ de cele mai multe ori, ca să obțină construcția respectivă. Gradul de dificultate diferă, astfel încât la început pot avea un joc mai simplu, iar dacă sunt pasionați se poate crește nivelul de dificultate. 

Alături de acestea părinții pot alege orice produs de la jucăriile creative, educative, interactive precum și mașini și căsuțe. Atelierele și bancurile de lucru sunt o adevărată atracție pentru cei mici, pentru că astfel au ocazia să imite adulții în diferite activități de curățenie, preparat mâncare sau reparat obiecte cu anumite ustensile. 

Pentru a vizualiza toată gama disponibilă puteți accesa site-ul și pentru mai multe informații sau comenzi trimiteți un e-mail la adresa [email protected] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter