(P) Păstrează-ți vacanțele vii cu ajutorul tablourilor personalizate

Publicat pe

Știm că anul acesta vacanțele nu au fost la fel ca în anii trecuți. Poate nici măcar nu ai putut să mergi în locurile pe care le iubești. Probabil și acum oftezi când stai în fața ecranului și răsfoiești' albumul virtual cu fotografiile din vacanțe sau de la ieșirile cu prietenii. Dar, să nu mai fii tristă: avem o idee grozavă! Știm cum să prelungim efectul de vacanță pentru totdeauna!

O simplă privire asupra acestor imagini ne poate face să zâmbim din nou, să ne emoționeze, să ne ajute să retrăim momente distractive sau momente de relaxare pe o plajă paradisiacă … Ar fi atât de frumos să putem prelungi aceste emoții puțin mai mult. Și este posibil! Cum? Este simplu: tipărește aceste momente unice pe pânză și folosește-le pentru a-ți umple casa cu culoare și emoție, pentru a aduce bucurie în biroul tău sau pentru a face un cadou unic și original cuiva drag, cu care ai împărtășit ultima vacanță. Alege tablouri canvas personalizate de la weframe.ro!

Tablourile canvas sunt alcătuite dintr-o pânză (similară cu cea pe care o folosim pentru pictură în ulei) pe care este posibil să imprimi fotografiile, atât în dimensiuni mici, cât și în format mare. Pânza este apoi montată pe un cadru. Un astfel de tablou poate fi folosit pentru a-ți decora pereții și a le oferi o notă modernă!

Pânză are o textură specială, care rămâne perceptibilă chiar și după tipărire: fotografia tipărită pe pânză va avea, prin urmare, un aspect mai artistic, care va aminti de picturile artiștilor mari. Țesătură de pânză adaugă adâncime culorilor, este ușoară și foarte rezistență. Retrăiește-ți emoțiile de vacanță: tipărește cele mai frumoase fotografii pe pânză!

Cum să alegi fotografia perfectă? Știm că te gândești la câteva sute de fotografii din colecția ta, însă trebuie să iei o decizie.

Fotografiile în mișcare

Nu te concentra doar pe calitatea estetică a fotografiei, ci și pe emoția pe care o provoacă. Pe scurt, poți imprimă fotografia cu cel mai frumos peisaj văzut în vacanță ta de vis. Acel moment de fericire are dreptul să stea pe peretele tău, unde îl vei vedea zilnic. Gândește-te la amintirile asociate cu o anumită fotografie și la ce înseamnă pentru tine.

Fotografii asortate cu culorile camerei

Gândește-te și la culori! După cum am spus, pânza oferă o adâncime plăcută culorilor: gândește-te unde dorești să atârni pânză, ce culori există deja în camera și ce tip de camera vei decora. De exemplu, în dormitor poți așeza acel peisaj superb și relaxant din pădure, nu? 

Fotografii cu forme și dimensiuni personalizate

Joacă-te cu dimensiunile și numărul de fotografii! Pânzele sunt personalizabile. Poți alege între mai multe dimensiuni, de la cele mai mici – potrivite pentru portrete, de exemplu, sau fotografii realizate cu un smartphone bun – la cele mai mari, perfecte pentru fotografiile peisajului sau orașului de care te-ai îndrăgostit. Poți crea un colaj pentru a da un efect frumos de mișcare. Pe scurt … lasă-ți imaginația să te ajute!

Fotografii de înaltă rezoluție

Atenție la rezoluție! Singurul punct la care trebuie să fii atent este alegerea fotografiilor cu o rezoluție adecvată pentru imprimare. Dintre toate fotografiile tale, selectează-le întotdeauna pe cele care au cea mai bună rezoluție, pentru a fi sigur că rezultatul te face să spui wow'!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter