(P) SAVIN’SKIN. Clean beauty în România

Publicat pe

Recent un nou magazin online de produse cosmetice, SAVINSKIN a fost lansat în România și o dată cu el, brand-uri internaționale de clean beauty au ajuns mai aproape de noi. Totodată, platforma în sine, are un conținut și un mesaj aparte.

Acest nou shop-online a luat naștere din dorința tinerei antreprenoare Ana-Maria Savin de a face accesibile publicului român, brand-uri internaționale cu produse de înaltă calitate, realizate în mod conștiincios atât față de organism și ten cât și față de mediul înconjurător.

În momenul de față SAVIN SKIN curatoriază în exclusivitate în România branduri precum Nuori, Josh Rosebrook, Odacite, Rituel de Fille, Olio E Osso , alături de alte branduri deja prezente precum Oskia, RMS Beauty, Dr. Barbara Stum, Rahua, Pursoma și Soleil Toujours.

În cazul în care nu știați de ele până acum, sunt produse adorate și folosite inclusiv de celebrități din întreaga lume precum Miranda Kerr, Emma Watson, Gwyneth Paltrow, Alicia Keys, Milă Kunis s.a. Iar asta  pentru că, deși sunt lipsite de ingrediente nocive, sunt și extrem de  eficiente.

Fiecare brand comercializat de noul magazin online SAVINSKIN vine în întâmpinarea diverselor nevoi de îngrijire a tenului, a părului, de protecție împotriva noxelor și a toxicității mediului urban sau de înfrumusețare.

Ana-Maria Savin, persoană din spatele SAVIN’SKIN este o tânără regizoare în vârstă de 29 de ani care și-a dorit să adune la un loc rezultatele și produsele unei echipe mondiale de specialiști ai industriei de îngrijire a tenului și nu numai, cercetători și fondatori ai unor brand-uri cosmetice de renume, cunoscători care testează constant cele mai noi formule și produse. Omul și cercetarea din spatele fiecărui brand și produs, puritatea și eficiența ingredientelor, grija pentru mediu, lipsa testării pe animale și mai  ales clarificarea termenilor de organic', natural', clean' sunt criteriile și valorile pe baza cărora a fost și va fi curatoriat întregul magazin online. Și asta pentru că pe piață există o mare confuzie între termeni precum organic', „natural” sau clean”, care de cele mai multe ori sunt lucruri complet diferite.

Mi-am luat mult timp pentru a explora și a învăța despre toate aceste produse. Ceea ce m-a alimentat a fost dorința de eficiență și rezultate pe termen lung fie că este vorba despre prevenire, fie despre remediu.' Ana-Maria Savin, fondator SAVINSKIN.

După o lungă perioadă de research și efort colectiv, SAVIN SKIN își propune să fie nu doar o simplă platformă de shopping online, ci un întreg manifesto  prin care să  putem începe un dialog deschis dedicat îngrijirii pielii și sănătății.

Testând produse și luptănd cu diverse reacții ale organismului am ajuns la concluzia că natură și știința funcționează împreună iar prin intermediul produselor selectate pentru SAVIN SKIN doresc să ofer clienților beneficiile amândurora și să avem o conversație deschisă despre ten și îngrijire corporală' Ana-Maria Savin, fondator SAVIN SKIN.

Platforma SAVINSKIN prin intermediul secțiunii SKINCARE DIARY va pune la dispoziția celor interesați articole și conversații despre produse cosmetice și îngrijirea tenului. Vor fi prezentate atât noutăți din industrie cât și sfaturi profesioniste sau cele mai hoț dulăpioare cu produse cosmetice ale vedetelor, influencerilor sau it people-lilor din oraș.

Ne dorim să creem o comunitate, să păstrăm legătura și să avem o conversație activă atât cu clienții cât și cu specialiștii locali și internaționali în domeniu. Sunt de părere că îngrijirea tenului este o conversație, o conversație atât cu organismul cât și între specialiști, știinșă și natură.' Ana-Maria Savin, fondator SAVINSKIN.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter