(P) Și femeile beau Jack Daniel's! Iată ce spune această băutură despre ele!

Publicat pe

Dacă până acum se întreceau în alegeri de cocktailuri colorate și intens aromate, gusturile doamnelor și ale domnișoarelor s-au schimbat! Mai nou, femeile preferă whiskey-ul, însă nu orice fel, ci Jack Daniel’s. Preț? Acesta poate fi găsit într-o diversitate de sortimente în magazinul online Beicevrei.ro, la prețuri foarte avantajoase, de import, astfel încât să fie nelipsit din serile pline de distracție tipic feminine. 

Dacă și tu obișnuiești să savurezi, din când în când, un pahar de Jack pe fotoliul din living sau în oraș cu prietenele, află ce spune această băutură despre personalitatea ta și cum sunt privite femeile care beau, în general, whiskey! 

Sunt firi puternice 

Femeile care obișnuiesc să se răsfețe cu un whiskey în locul altor băuturi sunt considerate puternice, care au încredere în forțele proprii și reușesc tot ce își propun. Cele mai multe preferă Jack Daniel’s Old No. 7, sortiment pe care îl găsești în magazinul online Beicevrei.ro la prețul de 74 de Lei. 

Sunt inteligente

Despre femeile care beau whiskey se spune că sunt inteligente, întrucât nu se mulțumesc cu puțin și nu au gusturi comune, că ceilalți. De regulă, reprezentantele sexului frumos care comandă această băutură sofisticată au preocupări și hobby-uri alese, din domeniul artei sau al filosofiei. Așadar, ori de câte ori ieși în oraș cu fetele, savurează un pahar de Jack Daniel’s pret de câteva momente și te vei simți o femeie distinsă.

Știu să aprecieze lucrurile de calitate

Doamnele și domnișoarele care consumă whiskey adesea știu să aprecieze băuturile fine, astfel că, cel mai potrivit cadou pentru ele este o sticlă de Jack Daniel’s. Preț? În magazinul online Beicevrei.ro vei găsi o mulțime de sortimente din care să alegi, de la clasicul Old No. 7 până la sortimentul Honey, care le cucerește pe femei încă de la prima înghițitură.

Nu fac compromisuri

Whiskey-ul nu este doar o băutură a bărbaților, ci și o modalitate prin care femeile denotă putere și tărie de caracter. Cele pe care le vei vedea cu un pahar de whiskey în mână acasă sau la restaurant sunt doamne care nu fac compromisuri, nu își creează așteptări și nici nu își fac iluzii. Raționale și practice, acestea s-au născut să fie lideri și să își conducă propria viață după bunul plac. 

Sunt sexy

Nimic nu este mai provocator decât să privești o femeie îmbrăcată într-o rochie neagră, accesorizată cu perle și pantofi stiletto, care își savurează în tihnă paharul ei preferat de Jack Daniel’s preț de câteva clipe. Imaginea femeii sexy și contrastul dintre buzele roșii și culoarea băuturii ar putea fermeca orice bărbat, cu atât mai mult pe cei care se declară „fani” ai acestei licori elegante. 

Așadar, acestea sunt doar câteva trăsături de caracter desprinse din comportamentul doamnelor și domnișoarelor față de renumitul Jack Daniel’s. Comandă online băutura ta preferată de pe Beicevrei.ro, importatorul oficial Jack Daniel’s în România, și te vei asigura că serile tale alături de prietene se vor transforma în momente de neuitat, pline de distracție! Totodată, te vei bucura de livrare rapidă și transport gratuit în București și Ilfov. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter