(P) Te sperie ideea de a purta un aparat auditiv? Soluția: noua generație de aparate auditive Retroauriculare

Publicat pe

Ai sesizat probleme la nivel de auz, dar eviți să faci un control de specialitate, pentru că te îngrozește ideea de a purta un aparat auditiv? Ei bine, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Gradul de pierdere a auzului poate evolua de la ușor la moderat, de la moderat la sever și de la sever la profund. 

Cu cât vei evita mai mult vizita la medicul specialist, cu atât mai mari sunt riscurile la care te expui. Noua generație de aparate auditive Retroauriculare este concepută exact pe nevoile purtătorilor: îți oferă libertate de mișcare, un plus de confort, ușurință în utilizare, plus avantaje de ordin estetic. Iată cu ce avantaje vine la pachet!

Aparatele auditive ultra-moderne nu mai au acel aspect estetic de speriat

Chiar dacă aparatele auditive intraauriculare sunt considerate o alegere mai discretă, un aparat auditiv retroauricular asigura o amplificare a sunetului mai mare pentru persoanele care suferă de o formă mai accentuată de hipoacuzie, te țin departe de orice risc de apariție a ocluziei și nu necesită condiții de igienă extrem de stricte ca în cazul primei categorii enumerate. Mai mult, noua generație a acestor echipamente medicale vine la pachet cu avantaje și caracteristici speciale: aparatele retroauriculare pot fi extrem de discrete, chiar invizibile, iar tu ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de dimensiuni și forme. Carcasa din spatele urechii poate fi neobservabilă, iar componentele pe care le integrează îți vor reda auzul.

Noua generație de aparate auditive îți oferă kituri mobile de reîncărcare

Faptul că suferi de hipoacuzie și trebuie să porți aparat auditiv nu îți va limita drepturile și experiențele. Te poți bucura – în voie – de libertatea de mișcare și de toate obiceiurile tale, cu ajutorul noii generații de aparate auditive. Aceste echipamente medicale vin la pachet cu un kit mobil de reîncărcare, ce te poate ține departe de o priză și timp de 4 zile. Device-urile se activează automat la scoaterea din încărcător și au o autonomie extrem de bună a bateriei, ce poate varia de la 19 ore până la 24 de ore, în funcție de model. Ți-ar plăcea să te bucuri 24 de ore continuu de telefonul mobil, fără să mai fie necesar să îl reîncarci între timp? Ei bine, la fel este și în cazul acestor aparate auditive. Experiența de utilizare este mult îmbunătățită.

Aceste echipamente medicale se conectează direct la televizor sau telefon mobil

Dacă, din păcate, suferi de o formă severă sau profundă de hipoacuzie, această caracteristică esențială îți vine în ajutor. Ultima generație de aparate auditive se conectează prin Bluetooth la televizor, radio sau telefon mobil, dar și la orice alt echipament tehnologic care integrează această funcționalitate. Te vei putea bucura de confort sporit, eliminând orice frustrare sau dificultate de înțelegere. Nu trebuie să îți modifici vechile obiceiuri, și nici să te simți izolat sau neîndreptățit. Te vei putea bucura de viață și de tot ceea ce ea are de oferit, recâștigându-ți unul dintre principalele simțuri: auzul, grație tehnologiei actuale.

La WeSound.ro găsești un aparat auditiv invizibil pret bun

Unul dintre cele mai importante centre de protezare auditivă din România, WeSound.ro, este locul unde găsești un aparat auditiv invizibil pret bun, dar ai parte și de primul consult gratuit. Centrele WeSound.ro se află localizate în București, Iași, Alba-Iulia și Câmpina (județul Prahova), cu program de Luni până Vineri.

 Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail:  [email protected]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter