(P) TechStore.ro lansează gamele de aragazuri profesionale italiene ILVE Majestic și ILVE Nostalgie în România

Publicat pe

Dacă ești pasionată de gătit și nu-ți poți imagina nicio zi fără a pregăti ceva bun pentru tine și familia ta, avem o veste extraordinară! Brandul italian ILVE este acum disponibil și în România, în magazinul online TechStore.ro, și te poate ajuta să-ți desăvârșești bucătăria.

În ceea ce privește gătitul, talentul în bucătărie, precum și ingredientele proaspete nu sunt suficiente dacă nu ai la dispoziție și un aragaz pe care să te poți baza în orice situație. Cele mai spectaculoase mâncăruri necesită pregătire termică și din acest motiv un aragaz care îți permite să controlezi temperatura, dar și timpul de gătire este o unealtă esențială. Și cum puțini sunt cei care se pricep la aragazuri mai bine ca italienii, cu siguranță ai putea profita la maxim de un produs ILVE din deja celebrele game Majestic și Nostalgie.

Aragazuri cu o istorie de aproape șapte decenii

Brandul ILVE a apărut în Italia în anul 1952. El este creația a doi prieteni electricieni numiți Eugenio Illoti și Evelino Berno care și-au dorit să construiască niște aragazuri profesionale cu ajutorul cărora să poată găti într-un mod impecabil preparatele preferate. Și chiar dacă nu a fost foarte simplu la început, au reușit!

Apoi, nu a durat mult de la primul aragaz construit de cei doi artiști și până în momentul de la care vecinii și locuitorii din împrejurimi, iar mai târziu chiar și cei de peste hotare, au început să facă coadă în fața atelierului lor pentru a plasa o comandă. Și astfel, numele brandului ILVE a ajuns să fie cunoscut treptat, treptat în întreaga lume.

Majestic și Nostalgie: două game cu renume mondial

De-a lungul timpului, creatorii brandului ILVE, dar și fii lor care au preluat mai târziu afacerea, au conceput mai multe game de mașini de gătit. Însă nicio gamă nu a devenit mai populară decât Majestic și Nostalgie.

Așa cum ne sugerează și numele Nostalgie este o colecție de aragazuri care ne duc cu gândul la trecut și vremurile demult apuse din istoria bucătăriei italiene. Această gamă este creată de Eugenio Illoti și Evelino Berno în persoană și reprezintă chintesența muncii lor de până atunci. Din punct de vedere vizual, gama Nostalgie este caracterizată prin aragazuri destul de generoase ca volum, cu două uși pentru cuptor și mai multe ochiuri de gătit. De asemenea, cuprinde modele în culori fascinante precum roșu bordo, verde praz sau mov vânătă care dau bucătăriei un plus de personalitate.

Majestic pe de altă parte, este o interpretare modernă a lucrurilor învățate de la părinți a celor doi fii care au dus mai departe numele afacerii după pensionarea creatorilor inițiali. Astfel, ILVE Majestic iese în evidență prin detaliile regândite și un aspect ceva mai rafinat.

Principalul lucru pe care cele două game îl au în comun și care probabil nu se va schimba niciodată este respectarea promisiunii producătorilor de a asambla totul manual, pentru a se putea asigura că niciun detaliu nu este omis. Astfel, atât Majestic, cât și Nostalgie sunt două colecții de lux care pot îndeplini visul oricărei femei cu adevărat pasionate de gătit. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter