(P) Ținutele de vară merită cea mai frumoasă încălțăminte de la Moja

Publicat pe

Abia ai așteptat vara pentru a-ți etala ținutele alese cu multă grijă și pentru a te bucura de escapade de weekend la munte și la mare? Acum, nu îți rămâne decât să speri că vremea va ține cu tine și că te vei putea îmbrăca așa cum îți dorești, zi de zi. Îți recomandăm să pui accent și pe încălțăminte, nu doar pe haine și să alegi întotdeauna calitatea. Vara petreci mai mult timp în picioare, mergi mai mult și ai nevoie de încălțăminte care să îți fie alături la fiecare pas, indiferent dacă este în oraș, pe faleza sau pe cărări de munte. 

Dintre toate tipurile de încălțăminte de vară, sandalele sunt cu siguranță vedetele sezonului. Așa cum știi deja, sunt comode, pot fi purtate oriunde și oricând și se integrează cu succes în orice tip de ținută. Indiferent de tipul de sandale pe care îl vei purta cel mai mult vara aceasta, suntem siguri că vei avea cele mai frumoase ținute. În cazul în care dorești să îți completezi colecția de încălțăminte pentru vară, în cele ce urmează îți vom prezenta câteva modele de sandale dama de la MOJA și de asemenea, îți vom mai recomanda un tip de încălțăminte în vogă. 

De la MOJA poți comanda atât sandale semnate de către acest brand, realizate în ateliere de tradiție din România, dar și sandale de la designeri locali. Astfel, indiferent de stilul tău, vei găsi încălțămintea ce ți se potrivește cel mai bine. 

Ca o primă recomandare, îți prezentăm aceste superbe Sandale din piele galbena Nisa. Sunt realizate din 100% piele naturală și așa cum se poate observa și din imagine, au un design cu totul deosebit. Poți purta aceste sandale la o petrecere de tip cocktail sau la orice alt eveniment desfășurat în a doua parte a zilei. 

Dacă îți dorești sandale casual, potrivite pentru a fi purtate oriunde, îți recomandăm această pereche de Sandale din piele neagra cu accesorii argintii Barcelona. Sunt realizate din piele naturală și diferite accesorii argintii și trebuie să menționăm că poartă semnătura brandului Moja. Le poți integra cu succes în diferite ținute de zi și le poți asorta atât la fuste, pantaloni, dar și la rochii. 

Îți spuneam mai devreme că îți vom prezenta și un alt tip de încălțăminte în vogă, la care poate nu te-ai fi gândit că se potrivește vara. Este vorba despre bocanci de dama de pe moja.ro. Bocancii pe care îi recomandăm sunt special realizați pentru vară, astfel încât nici nu vei simți că porți astfel de încălțăminte. Îi poți asorta la diferite ținute de zi și sunt ideali pentru zilele ploioase de vară. Dacă participi la festivaluri sau dacă intenționezi să mergi la diferite concerte și alte tipuri de evenimente, bocancii vor oferi ținutei tale personalitate și te vor ajuta să te simți perfect pe tot parcursul zilei. Recomandarea noastră este această pereche de Bocanci din piele neagră MANNIA SUMMER EDITION. Așa cum poți observa și din imagine, sunt ideali pentru orice tip de ținută. 

În încheiere, am vrea să știm dacă ți-au plăcut produsele recomandate! 

Sursa foto: moja.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter