(P) Ţinutele la modă de vara aceasta

Publicat pe

Moda este subiectivă şi greu de cuantificat. Din acest motiv, multe femei se simt descurajate de ideea reînnoirii garderobei. Dar cum sezonul călduros este din ce în ce mai aproape, nevoia unui nou set de îmbrăcăminte este din ce în ce mai apăsătoare.

Ţinute casual pentru dumneavoastră

Dacă sunteţi în căutarea unei modalităţi de a vă reînnoii ţinutele casula, atunci cea mai bună modalitate este de a vă cumpăra o rochie de vară. Aceasta este una dintre cele mai versatile piese de vestimentaţie, din cauza gamei largi de culori, modele şi imprimeuri dintre care puteţi alege. Fiind foarte confortabile în perioada caldă, dacă o alăturaţi cu o pereche de sneakers sau pantofi cu platforme şi o poşetă care se asortează, atunci veţi avea o ţinută perfectă pentru ieşirile în oraş, dar şi pentru picnicurile în parc. Dacă vă doriţi o ţinută sport, atunci aveţi mai multe opţiuni. Fundaţia unei ţinute sport este formată dintr-un tricou, de cele mai multe ori oversized, şi o pereche de pantaloni scurţi sau una dintre multele fuste pe care le puteţi alege. Acestea sunt de cele mai multe ori de culori neutre, deoarece lucrul care îi dă viaţa vestimentaţie sunt perechea de adidaşi. Aceştia ies în evidenţă prin formele interesante, materialele neconvenţionale şi culorile impunătoare, care îi oferă ţinutei un aer aparte. Când vine vorba de accesorii, un ghiozdan şi o şapcă sunt suficiente pentru a menţine aparență sportivă pe care încercaţi să o oferiţi persoanelor din jurul dumneavoastră.

Elegantă şi pe timp de vară

Pe timpul verii, evenimentele încep să apară din ce în ce mai mult. Din acest motiv, aveţi nevoie de o ţinută elegantă pentru a întoarce privirile tuturor. Vă recomandăm să vă achiziţionaţi o rochie tip sacou pentru genul acesta de evenimente, deoarece aceasta inspiră importantă şi seriozitate. Aceasta poate devenii piesa de rezistenţă a ţinutei dumneavoastră, şi o puteţi accentua prin diferitele accesorii precum o poşetă plic, un ceas discret şi bijuteriile dumneavoastră preferate. Mai adăugaţi şi o pereche de pantofi cu toc şi veţi fi gata să vă distraţi şi să furaţi lumina reflectorului de fiecare dată când intraţi într-o cameră.

Odată cu venirea verii, şi ţinutele noastre trebuie să se schimbe. Dar din cauza trendurilor care parcă mereu să schimba, a devenit din ce în ce mai greu să rămânem în pas cu moda. Dacă doriţi să rămâneţi înștiințată de cele mai noi apariţii în lumea modei, cea mai bună soluţie este să vă folosiţi de un magazin online de unde să vă faceţi toate achiziţiile pentru vara aceasta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter