(P) Top 3 cele mai bune benzi de alergare de la DHS Fitness

Publicat pe

Dacă mersul la sală nu este pentru tine, fie că nu îți place mediul, fie că nu ai timp să ajungi suficient de des încât să merite să-ți faci un abonament, atunci antrenamentele acasă reprezintă modalitatea ideală de a te menține în formă.

Investiția în aparatele de fitness poate că ți se pare prea mare, însă, trebuie să ții cont de două lucruri: în primul rând, simplele exerciții la saltea pe care le făceai până acum nu te vor ajuta suficient încât să obții corpul mult dorit, iar, în al doilea rând, aparatele destinate utilizării casnice nu doar că au dimensiuni adaptate astfel încât să nu ocupe foarte mult spațiu, dar sunt și disponibile la prețuri accesibile.

Așadar, pentru a-ți sculpta corpul așa cum îți dorești, ai nevoie de un astfel de aparat la tine acasă, iar cel mai recomandat în acest sens este banda de alergat, de preferat cu trepte de viteză ajustabile și înclinație automată.

De ce trebuie să ținem cont înainte să cumpărăm o bandă de alergat profesională?

Cele mai multe benzi de alergare sunt dotate acum cu display intuitiv, care nu va pune probleme utilizatorilor neinițiați. Așadar, înainte de a da iama în magazinele de specialitate sau pe site-urile care vând aparate de fitness, trebuie să ne facem un plan care va conține următoarele aspecte:

  • Spațiul în care va fi amplasată banda de alergat

Pentru a nu ne afla în neplăcuta situație în care, întrebați în magazin care sunt dimensiunile ce ne-ar interesa pentru o bandă de alergat, să nu știm ce să răspundem, trebuie să avem în vedere o măsurătoare prealabilă. Pentru spațiul în care vom folosi banda, dar și pentru cel de depozitare, trebuie să avem luate măsurători exacte, astfel încât să știm dacă modelul pe care ni-l dorim se încadrează sau nu în spațiul de care dispunem.

  • Caracteristicile unei benzi de alergare

Pe lângă funcția de bază, cea de alergare, orice bandă de alergat electrică sau mecanică dispune de o serie de alte caracteristici, menită să ofere utilizatorului o experiență intensă. Dintre aceste funcții amintim: înclinare automată, sistem de conectare audio sau Bluetooth, display ce permite difuzarea unor videoclipuri/filme/programe TV și multe altele asemănătoare.

Este foarte important să conștientizăm că nu avem nevoie de toate acestea, mai ales dacă nu intenționăm să folosim banda de alergat zilnic, și să nu ne lăsăm duși de val în ceea ce privește multitudinea de caracteristici disponibile într-un singur model.

  • Brandul benzii de alergare

Benzile de alergare cu adevărat performante sunt realizate de branduri cunoscute. Astfel, nu ar trebui să ne lăsăm păcăliți de prețurile scăzute oferite de brandurile no name, căci cu siguranță nu ne vom bucura de calitatea de care avem nevoie.

Unul dintre brandurile prezente pe piața din România, în care atât utilizatorii individuali, cât și sălile de fitness au încredere de mulți ani, este DHS Fitness. O bandă de alergat sau orice alt aparat ce poartă semnătura brandului va merita investiția pe deplin.

Top 3 benzi de alergat marca DHS Fitness

Deși magazinul online dhsfitness.ro dispune de o varietate de modele de benzi de alergare, se pare că utilizatorii au apreciat, în mod special, trei astfel de aparate:

 1. Banda de alergat DHS 1431

  • viteza maximă atinsă: 12 km/h;
  • suprafață de alergare: 1250×420 mm;
  • funcții display: puls, timp, viteză, grăsime corporală, distanță, calorii arse;
  • funcții suplimentare: înclinare manuală pe 3 nivele, conectivitate Jack-Jack 3,5 mm, cablul este inclus, 12 programe diferite de alergare, sistem de blocare la pliere etc.

2.    Banda de alergat DHS 8451

●     viteza maximă atinsă: 16 km/h;

●     suprafață de alergare: 1250×420 mm;

●     funcții display: puls, înclinare, timp, viteză, grăsime corporală, distanță, calorii arse;

●     funcții suplimentare: înclinare automată maxim 15%, conectivitate Jack-Jack 3.5 mm, cablul este inclus, port USB pentru conectivitate multimedia și încărcare dispozitive mobile, 15 programe diferite, sistem de blocare la pliere.

3.    Banda de alergat DHS 9520

●     viteza maximă atinsă: 20km/h;

●     suprafață de alergare: 1500×520 mm;

●     funcții display: puls, înclinare, timp, viteză, grăsime corporală, distanță, calorii arse;

●     funcții suplimentare: înclinare automată 20 grade, MP3 – conectivitate Jack-Jack 3,5 mm, cablul este inclus, port USB pentru conectivitate multimedia și încărcare dispozitive mobile, 20 de programe diferite, sistem de blocare la pliere.

Poți alege unul dintre aceste modele sau poți descoperi mai multe pe site-ul dhsfitness.ro. Fă din fitness un mod de viață!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter