(P) Top 5 destinații sigure pentru a petrece Revelionul

Publicat pe

În contextul pandemiei COVID-19, mulți români ezită să-și mai rezerve din timp vacanțele pentru Sărbători. Totuși, există câteva destinații care sunt încă sigure și unde poți merge fără riscuri prea mari. Nu sunt foarte aglomerate și nici nu ți se va cere să stai în carantină. În plus, dacă alegi o destinație exotică, în țări calde, ai avantajul că vei putea petrece cât mai mult timp în aer liber, astfel încât riscul de infectare este foarte redus.

Iată câteva dintre cele mai sigure și frumoase destinații în care îți poți petrece concediul de Revelion anul acesta.

1. Maldive

Iarna, te poți bucura de o vreme foarte călduroasă și însorită în insulele Maldive, astfel încât vei avea cu siguranță condiții ideale pentru plajă și înot. Serviciile de cazare sunt foarte bune, în resorturi luxoase și vei găsi plaje în Maldive care sunt cu nisip alb și fin, străjuite de recife de corali spectaculoase. 

Pentru mai multe intimitate și siguranță, poți alege să te cazezi într-o căsuță retrasă, chiar pe plajă, de unde vei putea sărbători pragul dintre ani doar alături de cei dragi, însă într-un cadru exotic și luxos.

2. Thailanda

În Thailanda, Revelionul se sărbătorește cu un meniu special, care include un delicios pește la grătar. În dimineața zilei de 1 ianuarie, există tradiția scăldatului în apele Mării Andaman. Nu-ți face griji, pentru că temperatura apei va fi numai bună pentru o baie! 

Peisajele exotice, condițiile de cazare impecabile și la prețuri corecte și vremea bună sunt doar câteva argumente ca să alegi această destinație. La acestea, poți adăuga și ocazia de a face scufundări, ca să poți admira peștii colorați care trăiesc aici. 

3. Republica Dominicană

O altă destinație exotică pentru Revelion este Republica Dominicană. Poți găsi oferte la prețuri foarte avantajoase și, indiferent ce vei alege, ai garanția că te vei putea bucura de condiții de cazare foarte bune. 

Ai ocazia să petreci noaptea dintre ani chiar pe plajă, savurând un cocktail delicios și degustând preparate locale tradiționale. Plajele sunt spectaculoase, curate, cu apă cristalină și caldă, ideală pentru a te bălăci la finalul unui an obositor și stresant.

4. Egipt

O destinație mult mai accesibilă și mai apropiată de noi este Egiptul. Această țară se află de mult timp în topul preferințelor românilor care își doresc un sejur exotic și luxos, dar mai ieftin. Și aici vei găsi resorturi de 5 stele, cu servicii și condiții impecabile, all inclusive și poți alege dintre mai multe stațiuni: Hurghada și Sharm el Sheikh sunt cele mai populare, dar există și altele. 

Poți face scufundări în Marea Roșie sau, dacă preferi, te poți înscrie la excursii opționale, ca să vizitezi piramidele sau mormintele faraonilor. Nu rata cumpărăturile din bazar, unde poți găsi orice îți dorești, la prețuri foarte bune, cu condiția să știi să negociezi!

5. Insulele Seychelles

Un Revelion în Seychelles îți va permite să te bucuri de noaptea dintre ani într-un cadru exotic, tropical, dar intim și sigur. Există aici tradiția să dansezi pe plajă până la răsăritul soarelui, alături de familie sau prieteni, savurând delicioasele preparate tradiționale. Poți alege dintre numeroase resorturi de lux și stațiuni turistice de renume, astfel încât vei găsi cu siguranță oferte pe gustul tău.

În concluzie, nu trebuie să eziți să-ți rezervi sejurul pentru Revelion, pentru că ai la dispoziție multe destinații sigure și deosebite, unde te vei putea bucura de cele mai bune condiții și servicii și vei fi în siguranță alături de cei dragi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter