(P) Tot ce trebuie să știi despre implanturile mamare, cu Dr. Delbani

Publicat pe

Schimbarea în viața femeilor vine ca o avalanșă de dorințe ce vizează transformarea atât interioară, cât și exterioară. Multe dintre reprezentantele sexului frumos aleg să își facă schimbări fizice fie din dorință, fie dintr-o nevoie, iar una dintre cele mai comune intervenții estetice pentru care doamnele și domnișoarele optează este mărirea sânilor.

A avea un bust generos a devenit un etalon al frumuseții, lucru susținut, deopotrivă, atât de femei, cât de bărbați. Mai mult, o astfel de intervenție îți poate reda încrederea în propria persoană și îți poate oferi la nivel psihologic un confort maxim și o siguranță greu de doborât.

Desigur, implantul mamar este destinat atât persoanelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic, cât și persoanelor care se confruntă cu anumite probleme, cum ar fi un sân extirpat sau necesitatea înlocuirii implanturilor deja existente, din motive medicale. 

Dacă ești pregătită să dai stratul unei transformări menite să-ți schimbe atât felul în care arăți, cât și felul în care te percepi, Dr. Delbani, specialist în chirurgie plastică și reconstructivă cu o experiență vastă în domeniu, este pregătit să te primească în cabinetul său pentru a-ți oferi schimbarea la care visezi.

Implanturile mamare – cum le alegem și ce trebuie să știm despre intervenție?

Dacă optezi pentru mărirea sânilor este important de reținut că există un proces foarte important în alegerea implantului potrivit. Astfel că, bustul la care visezi este condiționat în primul rând de capacitățile corpului tău, mai exact, contează dimensiunea toracelui, întrucat implantul se alege strict în concordanță cu acesta. Prima regulă de bază pentru o intervenție reușită și corectă de mărire a sânilor,  din punct de vedere medical, este ca lățimea implantului să nu depășească lățimea sânului natural.

În ceea ce privește implanturile mamare, puteți opta pentru proceduri precum implanturi mamare cu lifting, schimbarea implantului mamar sau pentru schimbarea implantului mamar cu lifting.

Pentru că ceea ce vă doriți este primordial în chirurgia estetică, al doilea lucru de care va ține cont Dr. Delbani este viziunea dumneavoastră asupra felului în care vreți să arate bustul. În acest sens, puteți opta pentru implanturi rotunde sau anatomice. 

Atunci când vei păși în cabinetul domnului doctor, veți primi atât suport, cât și toate informațiile de care aveți nevoie astfel încât să înțelegeți total procedura. Mai mult decât atât, veți ști beneficiile, dar și posibilele riscuri ale intervenției estetice,  la fel cum veți ști toate detaliile despre procesul operator, precum și post-operator.  

În cabinetul  Dr. Delbani, pacientele au timpul necesar să pună întrebări și să discute deschis despre mărirea sânilor, despre dorințele lor legate de intervenție, astfel încât să se ajungă la o concluzie în ceea ce privește schimbarea.

Pe lângă intervenția de la nivelul sânilor, puteți apela la Dr. Delbani dacă doriți și alte  intervenții estetice precum liposucție și lipofilling, injectare de grăsime, augumentare fesieră aquafilling, jawline contouring cu acid hialuronic, umplerea cearcănelor, a ridurilor sau rinocorecție. 

Dr.Delbani lucrează în București unde are numeroși pacienți, mulți dintre aceștia fiind fideli profesionalismului cu care medicul își execută lucrările estetice. Doctorul lucrează în cabinetul situat în Strada Jiului Nr.131, Sector 1, București. De asemena poate fi contactat la numărul de telefon +40 756 039 509 sau pe adresa [email protected]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter