(P) Tot ce trebuie să știi despre rejuvenare facială Oxygeneo !

Publicat pe

Orice femeie își dorește să aibă un chip tânăr și o piele suplă și luminoasă în fiecare zi, cât mai mult timp posibil. Însă, odată cu trecerea anilor, acest lucru devine din ce în ce mai greu. Desigur, nu am găsit încă secretele tinereții fără bătrânețe, însă datorită tehnicii și științei, există numeroase metode de a reda pielii de pe chip frumusețea de altădată. Nu, nu vorbim despre operații estetice costisitoare și dureroase. Vorbim despre proceduri pe baza de oxigen.

Știm cu toții că oxigenul este tot ceea ce ne trebuie pentru a respiră și, prin urmare, pentru a trăi. Dar știai că este vital și pentru aspectul pielii? Dacă tenul nu are suficient oxigen provoacă oboseală, uscăciune și, desigur, riduri. De aceea, atunci când a apărut conceptul de tratament facial cu oxigen, toată lumea s-a grăbit să îl încerce. În ziua de azi, un astfel de tratament este disponibil și în România, la Icon Beauty Studio. Prin această terapie, oxigenul sub presiune este folosit direct pe piele pentru a o face mai suplă și hidratata. Ei bine, pare o alternativă perfectă pentru doamnele și domnișoarele care se tem să ajungă pe mâna chirurgului plastician.

O să iubești din tot sufletul un astfel de tratament cu oxigen și vei vedea că este vorba despre o procedura asemănătoare cu aspirația, care se poate dovedi a fi plăcută și chiar relaxantă. Pentru a nu mai prelungi suspansul, îți spunem că este vorba despre un tratament de rejuvenare faciala Oxygeneo. Este un tratament de top, care îți face pielea să strălucească ca și cum fața ta va fi acoperită într-un văl luminiscent, ca și cum ai fi fost trimisă direct din Paradis pentru a arăta întregii lumii tenul tău strălucitor.

Ce este, deci, Oxygeneo?

Oxygeneo este ca un tratament cu oxigen, așa cum am menționat, dar diferit de tot ceea ce s-a aplicat până în prezent. Oxygeneo trei-în-unu lucrează asupra procesului natural al corpului nostru pentru a oxigena pielea din interior. Valorifică un efect binecunoscut numit efect Bohr, așa cum ne spun chiar cei care au realizat acest tip de aparat și tratament, cu scopul a declanșa abilitatea organismului uman de a oxigena pielea în mod natural din interior. Efectul Bohr este un proces natural. Acesta are loc în corpul nostru din momentul în care ne naștem și până la sfârșitul vieții noastre. Oxygeneo funcționează pentru a ajuta pielea, corpul, niciodată împotriva proceselor naturale. Trebuie să menționăm faptul că există trei părți ale tratamentului. La început vorbim despre o exfoliere ușoară. După aceasta vei experimenta o infuzie de antioxidanți și substanțe nutritive. La final va avea loc oxigenarea. Așa cum chiar producătorii Oxygeneo menționează, tratamentul permite să „obții beneficiile de exfoliere ale microdermabraziunii'. De asemenea, discutăm și despre un tratament de întreținere în profunzime a feței prin infuzia de substanțe nutritive esențiale. Acestea sunt revitalizante și oferă oxigenării pielii din interior. Mai mult, tratamentul este benefic pentru toate tipurile de piele. De asemenea, poate fi adaptat la caracteristicile și sensibilitățile specifice ale pielii fiecărei persoane.

Care sunt beneficiile Oxygeneo?

Ei bine, acest tip de tratament hidratează și luminează pielea, micșorează aspectul porilor măriți, textura pielii devine mai bună și hiperpigmentarea este diminuată. Nu doar că oferă un efect de înfrumusețare imediat, dar îmbunătățește și pielea pe termen lung, experimentand o microcirculație îmbunătățită. Acest lucru încetinește procesul de îmbătrânire și contribuie la funcționalitatea pielii într-un mod semnificativ, care, prin urmare, îmbunătățește modul în care aceasta va arăta. În plus, rezultatele nu sunt doar la nivelul suprafeței. Tratamentul acesta nu introduce oxigenul în piele, ceea ce poate duce uneori la roșeață și sensibilitate. Mai degrabă, putem spune că oxigenarea apare din interior.

Cum funcționează? Gelurile de tratament din care poți alege interacționează cu vârful aparatului manevrat manual, care creează dioxid de carbon și determină venirea sângelui, ce este bogat în oxigen, la suprafața pielii tale. Deci, practic, acest dispozitiv aduce oxigenul la suprafață din interior. 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului facial de rejuvenare Oxygeneo?

Cosmeticiana sau persoana specializata in folosirea acestui aparat îți va curăța mai întâi fața cu o soluție specială apoi îți va aplică unul din tratamentele alese. La Icon Beauty Studio vorbim despre: Balance, Revive și Illuminate. În timpul tratamentului, după aplicarea gelului, este posibil să simți furnicături ușoare, care vor dispărea.

Efecte secundare? Nu există!

După un tratament Oxygeneo, poți să-ți faci zilnic zilnică, ca de obicei. Este recomandată continuarea ritualului obișnuit de îngrijire a pielii, utilizând o cremă hidratantă sau alt tip de cremă, după cum este necesar. Acestea fiind spuse, este o idee bună să aplici inclusiv protecția solară înainte de a te expune la lumina directă a soarelui, deoarece etapa de exfoliere poate face ca pielea să devină ușor mai sensibilă.

Vei observă că după aplicarea acestui tratament pielea ta va arăta atât de bine. Nu vei mai vedea niciodată o diferență atât de mare în pielea ta. Nu numai că pielea ta va străluci, dar porii nu vor mai fi vizibili și măriți. Pielea va fi curată și strălucitoare și se va simți foarte moale și plăcută la atingere. Cea mai bună parte este că tratamentul nu necesită absolut nicio perioadă de pauză ulterioară. Vei putea să mergi la job, la cumpărături sau la plimbare imediat. Îți recomandăm să apelezi la acest tratament atunci când pielea ta are nevoie de un impuls sau înainte de orice eveniment la care îți dorești să strălucești. Dacă te-am convins, apelează acum la Icon Beauty Studio. Tratamentul costă doar 250 de Ron, însă rezultatul obținut este unul de milioane. Astfel, nu vei avea nevoie de operații estetice, tăieturi și săptămâni de recuperare. Cu doar o îngrijire normală, dar riguroasă, după tratament, vei avea efectele Oxygeneo mult timp. Nu mai aștepta și fă-ți chiar acum o programare la Icon Beauty Studio.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter