(P) Tratament profesional la tine acasă cu UFO 2 de la FOREO

Publicat pe

Puternic, personalizat şi extra luxos, dispozitivul UFO 2 a aterizat, aducând viitorul frumuseţii în prezent, la tine acasă! Cu un spectru complet de lumini LED, rutină de îngrijire personalizată şi tehnologie avansată de Hiper Infuzie, UFO 2 oferă îngrijire a pielii perfect adaptată pentru tine.

Cu mai multe culori decât curcubeul, UFO 2 este versiunea îmbunătăţită a dispozitivului premiat UFO care şi-a făcut debutul în 2018. Noua generaţie de dispozitive UFO, lansează în mod exclusiv lumina LED cu spectru complet, rutină de îngrijire personalizată cu ajutorul aplicaţiei mobile, termoterapia avansată care oferă căldură pielii în timpul tratamentului, de 5 ori mai rapid decât prima generaţie de dispozitive și tehnologia de crioterapie.

FOREO s-a asigurat că tratamentul facial cu măşti inteligente fac parte dintr-o tehnologie inovatoare pentru 2021, cu cel mai puternic, personalizat şi rapid tratament, de numai 2 minune.

Versiunea de ultimă oră UFO 2 încorporează mai multe tehnologii într-un design simplu şi elegant, decât orice alt gadget de frumuseţe de acest gen – şi cu o putere de cinci ori mai mare decât UFO anterior, acesta redă un ten rafinat şi radiant în doar 90 de secunde.

#FOREO #UFO2 #Tratament #Facial #Lifting #Hidratare #Masca #Crioterapie #Termoterapie #Rutina #Ingrijirea #Tenului #Pielii #Rasfat #Acasa #Lumini #LED #Facial

Tehnologia completă de la baza dispozitivului UFO 2

Lumină LED cu spectru complet: 8 lumini LED diferite, intensifică puterea de absorbție a ingredientelor din măști direct în piele, atunci când sunt asociate cu dispozitivul compatibil UFO. Fiecare lumină are calități diferite care activează în mod express, ingredientele cheie din compoziția măștilor și îți oferă un tratament dedicat și personalizat:

Lumina LED Mov reduce aspectul liniilor fine și sporește luminozitatea pielii.

Lumina LED Albă oferă un aspect mai ferm și reduce cearcănele și aspectul umflat.

Lumina LED Verde oferă strălucire și uniformizează tonul pielii.

Lumina LED Portocalie revitalizează și stimulează pielea pentru o strălucire sănătoasă.

Lumina LED Albastră reduce apariția imperfecțiunilor.

Lumina LED Albastru Verzuie  ameliorează și calmează pielea tensionată.

Lumina LED Galbenă reduce roșeața și calmează pielea.

Lumina LED Roșie diminuează semnele îmbătrânirii premature, pentru o piele cu aspect mai întinerit.

#FOREO #UFO2 #Tratament #Facial #Lifting #Hidratare #Masca #Crioterapie #Termoterapie #Rutina #Ingrijirea #Tenului #Pielii #Rasfat #Acasa #Lumini #LED #Facial

Beneficiile unui tratament UFO 2 pentru ten

Tehnologia avansată de Hyper – Infusion a dispozitivului revoluționar UFO 2, împreună cu Termoterapia, Crioterapia și pulsațiile T-Sonic, îți oferă toate beneficiile unui tratament facial profesional, în confortul casei tale!

  • îmbunătățește instant calitatea pielii
  • oferă luminozitate
  • efect antiinflamator
  • minimizează porii
  • oferă fermitate
  • masează delicat tenul
  • exfoliază ușor
  • detoxifiază
  • netezește pielea și uniformizează nuanța tenului
  • pregătește tenul pentru aplicarea produselor de îngrijire
#FOREO #UFO2 #Tratament #Facial #Lifting #Hidratare #Masca #Crioterapie #Termoterapie #Rutina #Ingrijirea #Tenului #Pielii #Rasfat #Acasa #Lumini #LED #Facial

Tratament facial complet UFO 2

Termoterapie (încălzire): Tehnologia de încălzire blândă și super rapidă înmoaie instantaneu și pregătește pielea pentru a infuza ingrediente din mască și mai adânc în piele. Tehnologia inovatoare a UFO 2 asigură că dispozitivul oferă căldură pielii de 5 ori mai rapid decât UFO-ul inițial, la o temperatură optimizată de 45 °C.

Crioterapie (răcire): Faimos pentru a fi o „soluție instantanee de întinerire', crioterapia răcește instantaneu pielea, oferind un aspect mai ferm, cu efect de lifting, în timp ce micșorează porii și reduce cearcănele sau umflăturile tenului.

Pulsațiile T-Sonic: 10.000 de pulsații pe minut oferă un masaj facial calmant care facilitează absorbția ingredientelor active și crește eficacitatea formulelor din masca compatibilă dispozitivului UFO 2. De asemenea, ajută la difuzarea tensiunii musculare faciale pentru a netezi aspectul liniilor fine și pentru a reduce cearcănele.

Dispozitivul UFO 2 compatibil exclusiv cu Măștile Power Activated, creează o uniune a tehnologiei de ultimă oră și hrănește tenul cu ingrediente naturale pentru a-i oferi oferi experiența de tratament facial complet, chiar la tine acasă

FOREO a lansat recent colecția de măști Farm To Face, fabricate din cele mai bune ingrediente provenite din întreaga lume, precum Trandafirul Bulgar pentru hidratare, Ceaiului Verde pentru purificare și Berry Acai pentru netezire.

#FOREO #UFO2 #Tratament #Facial #Lifting #Hidratare #Masca #Crioterapie #Termoterapie #Rutina #Ingrijirea #Tenului #Pielii #Rasfat #Acasa #Lumini #LED #Facial

Mod de utilizare UFO 2

PASUL 1: Descarcă aplicația FOREO de aici: Android sau Apple.

PASUL 2: Conectați-vă la aplicație prin Bluetooth și apăsați butonul de alimentare universal pentru a debloca și înregistra dispozitivul UFO 2 pentru prima dată.

PASUL 3: În aplicație, scanați codul de bare de pe masca UFO Power Activated și urmați instrucțiunile. Securizați masca UFO Power Activated pe dispozitivul UFO 2 cu ajutorul inelului din dotare.

PASUL 4: Cu masca UFO Power Activated poziționată pe față, plimbați-vă ușor cu dispozitivul UFO 2 pe pielea dvs. distribuind esența măștii uniform. Folosind dispozitivul UFO 2, masează formula în piele cu mișcări circulare până se termină tratamentul.

PASUL 5: Masați cu delicatețe până când esența este absorbită în piele sau îndepărtați excesul cu o dischetă din bumbac. Aplicați un produs hidratant la alegere, dacă doriți.

PASUL 6: Scoateți inelul de fixare de pe dispozitiv și aruncați masca. Clătiți atât dispozitivul UFO 2 cât și inelul de fixare sub apă caldă. Se usucă, se atașează din nou inelul în dispozitiv și se așează pe suport.

Dacă vrei să descoperi și tu beneficiile dispozitivelor UFO 2 și UFO mini 2, le găsești pe www.notino.ro și www.foreo.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter