(P) Un candy bar de poveste

Publicat pe

Fiecare moment important din viața ta reprezintă un real prilej de a te exprima și de a da frâu liber imaginației. Cum îți poti expune viziunea, dorințele și personalitatea? Cu siguranță, organizarea propriului eveniment este unul dintre momentele în care dorințele tale pot deveni realitate.

Orice eveniment de suflet merită să fie onorat precum o operă de artă, astfel că, prin atenția acordată detaliilor, acesta poate deveni memorabil. Candy barul este cu siguranță, alături de tort și decorațiuni, punctul central al petrecerii, motiv pentru care este esențial ca acesta să fie atât delicios, cât și estetic.

Candy barul este conceput ca fiind o parte din povestea ta, iar integrarea acestuia în decor, este realizată prin forme, culori, arome, tematică și elemente surpriză. Armand Maison du Dessert propune pentru anul 2020 un candy bar ingenios, elegant și inspirat, pornind de la culoarea anului: albastru clasic. Cunoscută ca fiind o culoare liniștitoare, asociată viitorului, eleganței și puterii interioare, albastrul clasic poate fi una dintre culorile predominate în cadrul evenimentului tău, ieșind cu adevărat în evidență prin dantela fină, florile lucrate manual, glazura din ciocolată belgiană și toate celelalte delicii ale candy barului tău. 

Inspirație, pasiune, autenticitate și inovație, sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu povestea Armand Maison du Dessert, pentru care evenimentele importante reprezintă momentul ideal de a scrie povești de neuitat. Pentru întreaga echipă Armand este esențial ca cei care pășesc în interiorul acestui spațiu destinat să împlinească cele mai delicioase visuri să se poată bucura de o experiență unică, adaptată nevoilor personale încă de la început.

Tematica, elementele de design, aromele, ingredientele de cea mai înaltă calitate, sortimentele și nuanțele potrivite pentru candy barul tău de vis, vor fi pregătite cu minuțiozitate de o echipă minunată, al cărei scop este creația în stare pură. În ceea ce privește unicitatea, personalizarea produselor,reprezintă o etapă prin care un simplu candy bar devine atracția evenimentului, așternând întreaga poveste a momentului . 

La final, întregul decor este îmbrățișat de alte detalii, precum rame foto, cutii de lemn, casete bijuterii, șevalet metalic, suporturi deosebite pentru macarons și cupcakes, astfel încât, povestea ta să fie exact așa cum ți-ai dorit, pentru că VISELE DEVIN REALITATE cu Armand Maison du Dessert.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter