(P) Unde găsim cele mai originale aranjamente florale și ce fel de aranjamente să alegem pentru ocazii deosebite?

Publicat pe

Atunci când vrem să oferim cuiva drag un aranjament floral, trebuie să o facem ținând cont de anumite criterii, astfel încât să fim siguri că am făcut cea mai potrivită alegere și că buchetul sau aranjamentul se potrivește stilului sau personalității celui sau celei care îl va primi în dar. Se poate spune că optați pentru buchete sau aranjamente personalizate.

Așadar, unde gasim cele mai originale aranjamente florale sau unde putem să comandăm, online, ceva care să fie exact așa cum ne dorim? Răspunsul este simplu și soluția este la îndemâna oricui: Atelier Floricel. Vorbim despre un atelier de design floral personalizat, care a apărut din pasiunea și dragostea pentru natură și tot ce înseamnă aceasta.

Tot ce este verde și floral a contribuit la realizarea proiectului care astăzi aduce zâmbete pe chipurile oamenilor. Atelier Floricel se bucură de absolut tot ce presupune folosirea florilor în combinații unice și pline de creativitate, fie că e vorba de un buchet de mireasă, flori de nuntă, flori pentru birou, terariu sau tablouri verzi. Este un site pe care merită să îl vizitați, garantat!

De ce am pus accentul pe online? Deoarece, din păcate, ne aflăm în plină pandemie, lucru care ne obligă să ne schimbăm obiceiurile și stilul din viața de zi cu zi, astfel încât să ne reorientăm către soluții pe care le putem utiliza sau la care putem apela prin intermediul online-ului, deoarece interacțiunea fizică nu mai este recomandată în această perioadă.

Realitatea este că vremurile de criză cer soluții pe măsură, iar datoria noastră este să ne adaptăm și să ajutăm, astfel, societatea să iasă din această perioadă grea, fără prea multe rezultate devastatoare. Iar online-ul ne ajută să rămânem acasă și totuși să ne bucurăm de tot ce ne place.

Inclusiv Atelier Floricel a dorit să ofere clienților bucuria de a avea prin preajmă un buchet sau un aranjament floral, indiferent de vremuri. De aceea, prin serviciile propuse de aceștia, toți iubitorii de frumos pot să aibă parte de cel mai frumos aranjament sau buchet, astfel încât să își însenineze ziua.

Atelier Floricel oglindește modul în care fiecare client în parte dorește să exprime, cat mai frumos și mai original ceea ce simte, felul în care oamenii vor să își manifeste fericirea sau să îi facă fericiți pe cei din jurul lor. La Atelier Floricel se găsesc mereu soluții personalizate pentru a crea cel mai frumos buchet de mireasă, un aranjament unic de flori pentru o nuntă sau unul oferit unei persoane dragi la o aniversare, un decor pentru un eveniment anume și așa mai departe.

Fiecare detaliu este gândit în așa fel încât, la final, întregul decor să spună povestea ta. La ei în atelier nu vei găsi un catalog de produse sau liste de prețuri. De ce? Deoarece nu au buchete de flori sau aranjamente identice, produse in serie. Atelierul acesta garantează că fiecare produs este unic și rareori un buchet, un aranjament, sau un decor floral este reprodus aproape identic la două ocazii diferite, acest lucru întâmplându-se doar la cerința clientului.

Ce aranjamente să alegeți? Perioada aceasta este una care poate să denote tonuri de gri în viețile noastre și nici vremea de afară nu prea ne ajută, deoarece este destul de capricioasă – ba este frig, bate vântul sau burnițează, ba este exagerat de cald și așa mai departe. Dar pentru a oferi culoare vieții noastre, indiferent de locație sau de sezon, putem opta pentru anumite aranjamente florale care să cuprindă următoarele flori:

  1. Lisianthus: lisianthusul este o floare delicată ce vine într-o varietate de culori romantice, precum mov, lila, roz, alb. Este o floare delicată și extrem de apreciată, atât de către floriști, cât și de clienții acestora.
  2. Lalele: lalelele sunt flori reprezentative pentru anotimpul primăverii, deci merită să ne bucurăm de ele pe tot parcursul acestui sezon. Optați pentru culori vibrante și vesele, precum roșu, oranj, galben.
  3. Floarea – soarelui: floarea – soarelui este cea mai frumoasă floare de vară, ce poate fi admirată în toată splendoarea ei pe plantațiile din câmp. Dar floarea – soarelui își poate aduce frumusețea și în casele noastre, prin intermediul unor aranjamente florale. Și ne poate face să ne ducem cu gândul la vacanța de vară petrecută în curtea bunicilor.
  4. Trandafiri: probabil încă cele mai iubite flori, trandafirii au fost considerați regii florilor și și-au păstrat acest statut chiar și până în ziua de azi, pentru că se pare că nicio floare nu poate să îi detroneze.
  5. Bujori: bujorii sunt flori delicate, gingașe și romantice. Sunt extrem de potriviți în aranjamente florale de primăvară. Vin într-o varietate de culori, deci aveți de unde să alegeți combinația preferată.
  6. Crizanteme: crizantemele sunt flori extrem de rezistente și deși sunt specifice toamnei, putem să ne bucurăm de frumusețea lor în orice sezon. Și ele vin într-o varietate mare de culori și ne putem bucura de ele pentru foarte multe zile, chiar săptămâni pentru că sunt flori foarte rezistente și deloc pretențioase.

Toate aceste flori, plus multe altele, ne sunt puse la dispoziție de Atelier Floricel, care vine în întâmpinarea noastră cu cele mai originale aranjamente și buchete florale, astfel încât perioada aceasta pe care o petrecem mult mai mult în casă să nu pară așa de grea. Florile aduc culoare în viețile noastre și cu ajutorul lor, omenirea a putut să se bucure de frumusețea efemeră a florilor în cele mai importante momente de viață, iar acest lucru nu se va schimba vreodată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter