(P) Vacanță de sărbători cu filme emblematice la AMC

Publicat pe

Vacanța de Crăciun aduce la televiziunea AMC super filme, în fiecare seară, pentru ca sărbătorile să fie relaxante! 

Probabil cel mai bun film cu un Moș Crăciun rău, o productie multipremiată a genului western și un film cu vampiri scris de Tarantino sunt în programul lunii decembrie al televiziunii AMC. Astfel, în ultima lună a anului, Bad Santa (2003), Unforgiven (1992) și From Dusk Till Dawn (1996) continuă seria de filme emblematice difuzate de AMC. 

Clint Eastwood și Morgan Freeman fac roluri antologice în Necruțătorul/Unforgiven (1992), difuzat pe 13.12.2020, ora 22:00. În orașul „Big Whisky” trăiesc oameni obișnuiți care încearcă să ducă o viață normală. Cowboy-ii încercă și ei să-și câștige existența. Șeriful „Little Bill” menține ordinea folosind violența atunci când este nevoie. Nu rata al treilea western din istorie recompensat cu Oscarul pentru Cel mai bun film, iar Eastwood a pus mâna şi pe Oscarul pentru Cea mai bună regie. Filmul e, categoric, un 'must see' al genului.

Moșul cel rău/Bad Santa (2003), difuzat de AMC pe 24.12.2020, ora 22:00 este povestea a doi escroci care pleacă într-o excursie prin magazine îmbrăcați ca Moș Crăciun și elful său. Însă răspândirea bucuriei sărbătorilor nu este motivul lor, cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituție prin care trec, plan ce devine complicat când întâlnesc un copil de 8 ani ce îi învață adevarata semnificație a Crăciunului.  AMC programează probabil cel mai reușit film cu un Moș Crăciun rău – anume filmul în care Billy Bob Thornton îl joacă pe Willie T. Stokes,  al cărui spirit de Crăciun vine în formă de alcoolism, jaf, mizantropie și o înclinație pentru activitate sexuală ieşită din tipare. 

În data de 28.12.2020, AMC a pregătit un lungmetraj regizat de Robert Rodriguez şi scris de Quentin Tarantino, De la apusul la răsăritul soarelui/From Dusk Till Dawn (1996), de la ora 22:00. Filmul cu răufăcători şi urmăriri prin Texas se transformă în film cu vampiri în toată puterea cuvântului. Este lungmetrajul cu care George Clooney a făcut trecerea de la Spitalul de urgenţă la marele ecran. Actriţa mexicană Salma Hayek joacă rolul lui Santanico Pandemonium, principala atracţie de la Titty Twister, ale cărei reprezentaţii seduc, dar aduc şi fiori. Când uşile sunt ferecate, însă, totul devine înfricoşător. 

În decembrie, AMC aduce telespectatorilor filme și seriale emblematice, perfecte pentru o lună relaxantă, alături de familie! 'Stories with impact' este sloganul campaniei AMC luna aceasta, ceea ce înseamnă că vom vedea pe micul ecran o mulțime de povești care au marcat cinematografia, precum: trilogia Matrix, Kill Bill Vol I și II (în programul AMC pe 22 și 29 decembrie), Harry Potter și Piatra Filozofală (pe 20 decembrie), Harry Potter și Camera Secretelor (difuzat pe 28 decembrie, Wild, Wild West (difuzat pe 30 decembrie), Terminator 3: Supremația roboților (difuzat pe 23 decembrie) și multe altele, în fiecare zi, pe canalul preferat al Americii, AMC. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter