(P) Vara aceasta, dinții tăi se pot bucura de cel mai bun tratament la Smile Ambassador!

Publicat pe

Când vine vorba despre îngrijirea danturii și a cavității bucale în general, cel mai bun aliat al tău este prevenția. Nimic nu poate înlocui o igienă dentară corectă, ce trebuie păstrată chiar și după efectuarea anumitor tratamente. Dacă totuși te confrunți cu anumite probleme, cel mai bine ar fi să le rezolvi cât încă sunt în stadiu incipient, nu să amâni vizita la medicul stomatolog. Știm că foarte multe persoane se tem să meargă la o clinică stomatologică din cauza fricii sau din alte considerente, însă astăzi te poți bucura de tratamente fără durere, accesibile ca preț. 

În cazul în care nu ai mai fost de ceva timp la stomatolog și nu știi la cine să apelezi pentru a avea o experiență excelentă și pentru a-ți depăși frica, îți recomandăm Smile Ambassador. Este o clinică din București, unde vei găsi specialiști în orice ramură a stomatologiei, medici care te vor face să te simți în siguranță și confortabil. 

Așa cum spuneam, foarte multe persoane au teama de a merge la dentist, fie din cauza unor experiențe neplăcute, care au implicat un grad ridicat de durere, fie din cauza experiențelor cunoștințelor. În 2021, nu mai trebuie să îți fie teamă de durere: aproape orice procedură se va realiza sub anestezie locală, astfel încât să nu existe disconfort și durere. 

În cazul în care nu ai mai trecut de mult timp pragul unei clinici stomatologice, te sfătuim să faci pasul vara aceasta. Este perioada în care poți observa cel mai ușor dacă ai anumite sensibilități dentare, deoarece vei consuma mai multe alimente reci și foarte reci (așa cum este înghețata) și vei putea să explici exact ce simți, astfel încât să primești cel mai bun tratament pentru afecțiunea ta. 

Chiar dacă nu ai o problemă anume, este bine să mergi la control măcar de două ori pe an, iar dacă fumezi sau ai anumite afecțiuni ce ar putea să îți afecteze dantura, mai des. Este bine ca medicul să îți controleze în detaliu dantura și de asemenea cavitatea bucală. Ar fi perfect să îți programezi și un detartraj, mai ales că este o procedură simplă, neinvazivă, care durează foarte puțin și care te va proteja de afecțiuni foarte grave, așa cum sunt gingivita și parodontoza. Optând pentru detartraj periodic, dinții tăi vor fi în stare perfectă și vei fi ferit de tartru, care necurățat va duce la parodontoză și chiar la pierderea dinților. 

La Smile Ambassador vei găsi rezolvare pentru orice problema stomatologică ai avea. Printre serviciile oferite de clinică se numără: implant dentar, pedodonție, terapie și endodonție, chirurgie orală, profilaxie, protetică, parodontologie și estetică dentară. 

Așadar, vara aceasta te sfătuim să programezi cât mai curând o vizită la Smile Ambassador, pentru a te asigura că zâmbetul tău este sănătos și frumos sau pentru a rezolva problemele ce te apasă de ceva timp, înainte ca acestea să creeze complicații. 

În încheiere, am vrea să știm când ai fost ultima dată la stomatolog! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter