(P) VELANTE Officiale. Brandul preferat de huse și accesorii al vedetelor.

Publicat pe

Încă din 2019, VELANTE Officiale a atras atenția, fiind primul brand românesc de succes de huse și accesorii de telefon din piele exotică și elemente din aur, iar imediat, vedetele autohtone și nu numai, au devenit clienți și, involuntar, ambasadori de brand pentru cele mai fashion huse de telefon și accesorii ale momentului. 

VELANTE este un brand românesc ce s-a evidențiat prin calitatea produselor și a materialelor folosite în crearea huselor de telefon, AirPods, iPad, MacBook, dar și a accesoriilor din piele exotică, precum card holder, portofele clasice, brelocuri, sau portofele pentru pașaport. Toate acestea, nu numai că pot fi personalizate cu inițialele sau numele clientului prin embosare folio, ci li se pot adăuga chiar și litere din aur. 

Toate produsele VELANTE sunt din piele naturală de vitel, aligator, sau piton, în mai multe variante de texturi și culori, iar prețul acestor produse variază între 235 lei și 1935 lei (husă MacBook cu 4 inițiale de aur), însă când vine vorba de dorinte, lux și calitate, Sky is the limit după cum spune proverbul, existând posibilitatea și unor personalizări pe comandă ce pot avea prețuri considerabil mai mari. 

Logo-ul brand-ului este unul vizibil, un V stilizat, aplicat pe toate produsele, astfel încât am identificat cu ușurință vedete și persoane publice autohtone și internaționale, care încă din 2019 au devenit clienți VELANTE, însă în 2020 fenomenul a luat amploare. 

Cristina Ich

Raluca Badulescu


Fafiah Abdelaziz

Catalin Botezatu


Deea Codrea 

Nadine Abdelaziz 

Kofi Case

În 2020 au apărut noi modele, noi accesorii, iar VELANTE este ‘în trending, în continuă expansiune, numărul de vedete și clienți crescând de la o zi la alta datorită statutului și a experientei pe care brand-ul VELANTE o oferă posesorilor de astfel de accesorii. 

Toate produsele vin însoțite de un certificat de autenticitate sub forma unui card, împachetate în cutii premium căptușite cu catifea verde smarald, iar packaging-ul este completat de o pungă de cadou, din același material premium folosit de marile brand-uri internaționale de bijuterii. Împachetarea de cadou premium este standard, fără costuri suplimentare, la achiziția oricărui produs VELANTE. Până la urmă, orice produs de lux trebuie să fie un cadou, dacă nu pentru alții, atunci pentru noi înșine.

Packaging 1
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter