5 pofte pe care le au bărbaţii când fac sex

Publicat pe

Când fac sex bărbaţii îşi doresc o mulţime de lucruri. Este adevărat că unele dintre dorinţele şi fanteziilor lor despre cum să facă sex sunt „universale', cei mai mulţi dintre bărbaţi şi le doresc. În acelaşi timp, sunt şi o mulţime de bărbaţi care ştiu ce doresc atunci când fac sex, numai că au o problemă de comunicare: nu ştiu cum să ceară ce vor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată câteva dintre poftele pe care le au bărbaţii când fac sex:

Bărbaţii doresc o femeie care să se excite de una singură

După cum ştiţi deja, femeile au nevoie de o bună perioadă de timp înainte de a face sex. Deşi, în general, bărbaţii sunt dispuşi să investească timp pentru a pregăti o femeie pentru o partidă de amor, nu s-ar supăra dacă femeia ar fi gata de sex şi fără ajutorul lor.

Sunt însă şi destule femei care consideră că este sarcina bărbatului să le aducă în starea de a avea chef de dragoste. Însă, terapeuţii sexuali cred că femeile vor avea parte de experienţe mult mai intense dacă depun puţin efort pentru a intra într-o stare mentală favorabilă sexului.

Citește și: Cum a afectat-o pe fiica lui Adrian Enache divorțul părinților. Ce relație are Diana cu Iuliana Marciuc

Citește și: De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie: „A avut șanse să vină să se împace cu mine’

Citește și:Soția lui Christian Sabbagh, replică pentru cei care-i „compătimesc fiul diagnosticat cu autism:„Nu este neapărat un lucru rău

Bărbaţii vor ca sexul să fie distractiv

Din nefericire, partidele de amor din realitatea sunt diferite celor din filme. Lucrurile nu merg mereu ca unse în timpul sexului: unele poziţii nu funcţionează şi, uneori, se produc zgomote nedorite.

Dacă te focusezi pe lucrurile negative atunci îţi pierzi tot cheful. Însă dacă amândoi începeţi să râdeţi atunci veţi depăşi uşor acele momente.

Faceţi tot ce puteţi să vă distraţi şi să vă simţiţi bine. Aţi putea face pariuri care să fie plătite în favoruri sexuale sau să jucaţi jocuri în care învingătorul „ia totul', vorba cântecului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter