(P) Prețuirea feminității în fiecare picătură de vin

Publicat pe

De Ziua Internațională a Femeii arată-le doamnelor și domnișoarelor importante din viața ta aprecierea pe care le-o porți. Acest lucru poate fi foarte ușor prin dăruirea unei experiențe și nu a unui simplu cadou. Oferă clipe memorabile cu ajutorul THE ICONIC ESTATE care îți vine în întâmpinare cu trei propuneri deosebite pentru 8 martie și nu numai! Această selecție deosebită se poate plia pe caracterul unic al eternului feminin.

 Prahova Valley Rose Merlot se potrivește ca o mănușă femeilor carismatice și sofisticate! Acest vin demisec, elegant și delicat se remarcă prin prospețime și fructuozitate. Aromele sale amintesc de o varietate de fructe roșii și negre bine coapte care completează perfect clipele de răsfăț de la sfârșitul unei zile solicitante. Prahova Valley Rose Merlot pune în valoare  armonia desăvârșită între structură și aciditate echilibrată care conferă lungime și eleganță în post-gust. Acesta este ideal pentru mesele lejere, de primăvară sau orice cină în cadrul cărora puteți servi preparate din pește, carne de pui sau salate.  

De asemenea, efervescența farmecului feminin poate fi regăsită alături de partenerul recomandat de THE ICONIC ESTATE, Millennium Rose Demisec. Acest spumant, cu nuanțe de somon, este răcoritor și elegant, amintind de eferverscența fericirii. Aromele de fructe roșii ale acestuia se îmbină perfect notele delicate florale, gustul fiind dominat de savoarea coacăzelor, căpșunelor și zmeurii, făcându-l ușor de asociat cu o varietate bogată de mâncăruri și deserturi, de la mâncarea orientală până la deserturile tradiționale. Savurarea acestui spumant transformă orice moment într-o experiență memorabilă!

Pentru a impresiona o femeie sofisticată, puteți opta pentru un vin elegant cu arome discrete de litchi și ananas cum este Byzantium Blanc, un cupaj de trei soiuri: Sauvignon Blanc, Fetească Albă și Chardonnay care pun în valoare strugurii proveniți din viile THE ICONIC ESTATE, din regiunea Dealu Mare. Notele predominante ale acestui vin sunt de flori albe și fructe galbene bine coapte conferind un gust încântător. Servit la temperatura camerei, se asociază perfect cu preparate din carne albă, salate sau chiar preparate din bucătăria asiatică, dând startul unei experiențe gourmet incomparabile. 

Vinurile THE ICONIC ESTATE subliniază acel 'joie de vivre' prezent în fiecare dintre noi, având o misiune optimistă: aceea de a face viața mai frumoasă, nouă și celor dragi. Transformă ziua de 8 martie într-o sărbătoare plină de savoare și noblețe alături de vinurile noastre- ideale pentru momentele de răsfăț pe care le meritați!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter