(P) Prezentare HUAWEI MateBook D15- un laptop care traduce luxul din „scump” în „accesibil”

Publicat pe

Noua generație de laptopuri MateBook D15 aduce în prim-plan o inovație majoră. Pe lângă calitate și design fluid, remarcăm la acest notebook noua funcție Multi-Screen Collaboration. Este perfect pentru persoanele care scriu mult, fiind creat pentru portabilitate, entertainment și productivitate. Și da, este dedicat persoanelor care iubesc să călătorească: e ușor și e o plăcere să lucrezi pe el de oriunde ai fi!

Ultima perioadă a fost pentru noi toți una destul de complicată, pentru că am fost nevoiți să renunțăm la desktop-urile de la birou și am trecut la laptop-uri. Ei bine, Huawei ne-a sărit în ajutor și a lansat noua generație HUAWEI MateBook D15, create pentru productivitate, entertainment și portabilitate. La capitolul deisgn- pentru că asta observăm prima data la orice produs, acest notebook este fără cusur!

Depășește cu mult standardul gamei de preț în care este încadrat, ceea ce îl face accesibil și pentru persoanele care vor caracteristici de top, pentru un preț la îndemână. Este elegant, foarte practic, pentru că muchiile și colțurile sunt rotunjite, iar picioarele cauciucate îi asigură o priză fermă pe toate suprafețele. Eu am avut șansa să testez acest laptop și, sincer, măiestria cu care cei de la HUAWEI au creat MateBook D15 m-a luat prin surprindere.

(P) Prezentare HUAWEI MateBook D15- un laptop care traduce luxul din „scump' în „accesibil'(P) Prezentare HUAWEI MateBook D15- un laptop care traduce luxul din „scump' în „accesibil'

Huawei MateBook D15 mi-a demonstrat că luxul nu ține de bani! Calitate fără limite pentru un preț accesibil

A ajuns noul MateBook D15 de la Huawei, ce fac acum? Entuziasmată, l-am scos din cutie și am observat că am primit varianta Silver- cea mai frumoasă culoare pe care un laptop o poate avea, din punctul meu de vedere. Primul lucru pe care l-am simțit în fața acestui laptop a fost… lux! Producătorii au utilizat un aliaj de aluminiu în crearea MateBook D15 care îți oferă sentimentul de calitate, iar senzația specifică metalului se simte din plin. Este compact, ușor și subțire, îl poți lua cu tine oriunde, așa că e perfect pentru oamenii ca mine care adoră călătoriile, dar nu pot renunța la tehnologie.

Atenția la detalii este la ea acasă atunci când vorbim despre Huawei MateBook D15 și se vede că a fost proiectat în funcție de nevoia consumatorului care, destul de des, are nevoie să facă mai multe lucruri în același timp. Butonul de alimentare cu amprentă digitală e foarte avantajos, pentru că parolele sunt deja passé, iar laptopul se deschide astfel în doar câteva secunde. Da, este și foarte rapid, lucru extrem de important în zilele noastre.

Noul MateBook D15 de la Huawei este dedicat tinerilor. Poate fi partenerul tău de nădejde la facultate, dar și la lucru

Dacă vrei portabilitate și un raport excelent calitate-preț, atunci ai găsit răspunsul tuturor căutărilor tale. Noul MateBook D15 îți asigură independență și te susține chiar să încerci lucruri noi. Cred cu tărie că acest laptop este reprezentativ pentru personalitatea oricărui om, având în vedere că are câte un tool pentru orice nevoie. Folosim laptopul în diferite scenarii, așa că avem nevoie de un dispozitiv portabil cu performanțe care să ne susțină atât la lucru, cât și la studiu, sarcini zilnice sau divertisment. În perioada în care ne-am văzut nevoiți să stăm distanțați unii de ceilalți, Huawei MateBook D15 m-a ajutat să fiu aproape de toți ai mei, de peste hotare- calitatea camerei video este foarte bună, iar amplasarea sa este ideală.

De la învățământul online, până la lucrul de acasă, Huawei MateBook D15 te ajută să atingi un nivel ridicat de productivitate. Procesoarele de bază au fost îmbunătățite, iar procesoarele grafice sunt echipate cu noul Intel®- tradus din limbaj tehnic, poți să îndeplinești o gamă variată de sarcini complexe de procesare a imaginii. Cum eu sunt tare preocupată de social media și lucrez într-un domeniu în care imaginea este importantă, am ajuns la concluzia că se lucrează foarte ușor pe acest notebook atunci când vine vorba de grafică și procesarea imaginii, mai ales că touchpad-ul are o suprafață din material plastic, ușor de folosit.

Multi-screen Collaboration- ajutorul tău de nădejde în momentele importante, în care nu vrei să ratezi nimic

Datorită celei mai noi tehnologii, resursele laptopului pot fi folosite de utilizator și pe alte dispozitive. Nu vorbim aici doar despre ecran, ci și despre tastatură, touchpad, cameră și perifericele audio. Este o funcție unică și îți asigură colaborarea între cele mai importantă obiecte din viața noastră: laptop-ul și smartphone-ul. E foarte ușor de folosit: cu o simplă apăsare, ecranul telefonului va apărea pe laptop și le vei putea controla pe ambele folosindu-te de tastatură și de touchpad.

Nu sunt cea mai pricepută la tehnologie, dar cunosc inovațiile Huawei și știți de ce? Pentru că sunt pricepută la multitasking și în ultima perioadă mi-a fost tare ușor să lucrez concomintent pe laptop și telefon de pe un singur dispozitiv. Experiența job-ului remote se transformă radical, pentru că video call-urile și conferințele pot fi transmise de oriunde, iar tu vei putea participa la ele direct de pe HUAWEI MateBook D15, chiar dacă alegi să te conectezi cu telefonul.

Noțiuni tehnice ale HUAWEI MateBook D15 – procesorul și calitatea imaginii, duse la un alt nivel

Dacă tot sunt aici pentru a vă explica detalii despre MateBook D15, haideți să intrăm în adevăratele detalii- cele tehnice! V-am spus că e plăcut la atingere, că eu am primit varianta de culoare argintiu-superb, că are un cititor elegant de amprente care folosește și ca buton de deschidere, dar nu v-am spus că laptop-ul de la HUAWEI s-a schimbat radical și din punct de vedere tehnic. Are un ecran mai mare, de 15.6 inch, care mie-mi sunt foarte utili pentru că lucrez preponderent split screen (n.r.- cu ecranul împărțit în două), iar raportul dintre ecran și carcasă este de 87%! Ramele au 5.3 mm (v-am spus că e portabil și ușor de luat oriunde) și cântărește foarte puțin. Deși are carcasa metalică, are puțin peste 1.5 kg.

Afișajul FullView m-a cucerit, iar procesorul AMD Ryzen 5 3500U îi asigură o performanță îmbunătățită. Prevăzut cu PCIe SSD3 și integrând până la 16 GB în DDR4 RAM, au crescut semnificativ și vitezele de scriere-citire. Și, fie vorba între noi, știți cât de bine se vede orice, dată fiind placa grafică Radeon Vega 8? V-aș spune că vorbesc de lucru, dar am vizionat câteva filme, iar calitatea imaginii este surprinzătoare. Și cea audio îi face cinste acestui HUAWEI MateBook D15, așa că funcțiile de divertisment sunt tare plăcute. E bine să știi că după ce ai terminat munca ești la doar un click distanță de „micul tău cinematograf'.

Încărcătorul său de „buzunar' este perfect pentru călătoriile în care spațiul este limitat, iar rapiditatea cu care laptop-ul se încarcă e o surpriză plăcută- vorbim despre  o încărcare a bateriei de 53% în doar 30 de minute, fiind compatibil și cu încărcarea rapidă. Sunt mult mai multe de zis în ceea ce privește HUAWEI MateBook D15, dar v-aș lăsa să vă convingeți singuri. În încheiere, eu vreau ca din experiența mea să țineți minte atât: funcția Multi-Screen Collaboration, care este un game changer în lumea tehnologiei, design-ul luxos, raportul calitate-preț inegalabil și faptul că în HUAWEI MateBook D15 aveți un prieten care vă susține în orice activitate, fie că vorbim despre muncă, studiu sau chiar distracție.

Sursa FOTO: arhivă personală & Huawei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter