Prietenia cu fostul iubit poate fi un semnal de alarmă! Ce tendințe trebuie să-ți ții în frâu

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai ținut mult la el, iar acum nu vrei sub nicio formă să renunți la prietenia cu fostul iubit. Ce spune asta despre tine și cum e necesar să-ți reglezi anumite porniri. 

Nu spune nimeni că trebuie să rupeți relația ori să nu vă salutați când vă întâlniți pe stradă. O relație decentă spune multe despre caracterul fiecăruia, desigur dacă nu v-ați despărțit în termeni de război.

Însă noi discutăm aici despre o formă de prietenie care nu este de fapt sănătoasă pentru niciuna dintre părți, întrucât rămâi agățat acolo, emoțional, sau există o anumită formă de exploatare.

Citește și:

Aventura de-o noapte sau cum îți faci rău singură fără să vrei

Cum să recunoști un om cu tulburare de personalitate antisocială și cum să te ferești de el!

Persoanele care au o relație foarte strânsă cu fostul au tendințe manipulatoare și de a-l folosi pe celălalt pentru a obține anumite beneficii.

Ce înseamnă a folosi? De la anumite comisioane, ajutor semnificativ pe anumite probleme, suport emoțional sau chiar sex.

Desigur, toate acestea se pot îndeplini singure ori bazându-te pe implicarea altcuiva, un prieten, un părinte, o rudă. Cât despre sex oricine poate să-ți devină prieten cu beneficii, dacă numai asta vrei.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter