Prietenia cu fostul iubit poate fi un semnal de alarmă! Ce tendințe trebuie să-ți ții în frâu

Ai ținut mult la el, iar acum nu vrei sub nicio formă să renunți la prietenia cu fostul iubit. Ce spune asta despre tine și cum e necesar să-ți reglezi anumite porniri. 

Nu spune nimeni că trebuie să rupeți relația ori să nu vă salutați când vă întâlniți pe stradă. O relație decentă spune multe despre caracterul fiecăruia, desigur dacă nu v-ați despărțit în termeni de război.

Însă noi discutăm aici despre o formă de prietenie care nu este de fapt sănătoasă pentru niciuna dintre părți, întrucât rămâi agățat acolo, emoțional, sau există o anumită formă de exploatare.

Citește și:

Aventura de-o noapte sau cum îți faci rău singură fără să vrei

Cum să recunoști un om cu tulburare de personalitate antisocială și cum să te ferești de el!

Persoanele care au o relație foarte strânsă cu fostul au tendințe manipulatoare și de a-l folosi pe celălalt pentru a obține anumite beneficii.

Ce înseamnă a folosi? De la anumite comisioane, ajutor semnificativ pe anumite probleme, suport emoțional sau chiar sex.

Desigur, toate acestea se pot îndeplini singure ori bazându-te pe implicarea altcuiva, un prieten, un părinte, o rudă. Cât despre sex oricine poate să-ți devină prieten cu beneficii, dacă numai asta vrei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro