Psihologii recomandă! Ce tip de așteptări e chiar indicat să ai în cuplu

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ca să nu fii dezamăgită e bine să nu ai așteptări de la un bărbat? Într-o anumită măsură este foarte greșit! La ce aspecte e cazul să ridici ștacheta!

Un profesor de psihologie de la Universitatea Carolina de Nord a studiat timp de 10 ani ce fel de așteptări au oamenii când vine vorba de partenerul de cuplu.

Iar rezultatele studiului au demonstrat că primești ceea ce ceri sau ceea ce aștepți, interesant, nu? Însă nu e vorba despre casă cu piscină, copii ascultători și soț model…

Citește și:

Nu ai chef să faci sex și nu prea te atrage nimeni? Ai auzit de asexualitate?

Abuz emoțional în cuplu? Specialiștii te ajută să identifici semnele

Ci despre felul în care vrei să fii tratat, limitele pe care le impui. Dacă accepți sau nu un comportament abuziv, abuz emoțional sau fizic, dacă setezi standardele pe a primi iubire, respect, generozitate, devotament.

Când îți alegi un partener care îți atinge aceste standarde care până la urmă țin de iubire și stimă de sine, poți face compromisuri sănătoase, comunicarea este mai facilă, sexul mai bun, iar calitatea vieții în general este mai ridicată.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter