Rujul care te va face să arăți de milioane

Publicat pe

Câteodată, din lipsa timpului, alegem să nu petrecem minute bune în fața oglinzii pentru a ne pregăti să ieșim din casă și atunci apelăm la cel mai la îndemână produs cosmetic, care cu siguranță ne va ajuta să arătăm bine la orice oră: rujul. Unde mai pui că îl poți lua cu tine oriunde și oricât de mică ar fi geanta cu care alegi să te accesorizezi.

Un ruj profesional te ajută mai mult decât poți să îți închipui înainte de achiziționarea lui: chiar dacă prețul ți se va părea mai mare, crede-ne că merită fiecare ban investit în el. Asta mai ales pentru că va rezista o perioadă mai îndelungată pe buze și astfel retușurile vor fi mai rare, deci vei salva din cantitatea aplicată.

Avantajele rujului profesional

Azi îți vom vorbi despre motivele și care sunt cele mai bune rujuri pe care să le ai în trusa de farduri.

Durabilitate

Așa cum îți spuneam deja, un ruj profesional te va scăpa de bătăile de cap pe care le ai atunci când trebuie să arăți impecabil o perioadă mai lungă de timp și nu ai neapărat la îndemână o oglindă în care să îți retușezi mereu machiajul. Aplică-l când ieși din casă și stai fără griji până te întorci. De obicei, majoritatea sunt rezistente la transfer, așa că vei putea să mănânci și să consumi băuturi fără bătăi de cap.

Hidratare

Majoritatea rujurilor profesionale asigură și o hidratare corectă a buzelor. Desigur, înainte de a le aplica nu trebuie să sari peste niște pași care le vor pune în valoare la capacitatea lor maximă: peelingul buzelor și aplicarea unui balsam care va întări efectul de hidratare.

Protecție

Pe lângă rolul său de înfrumusețare, rujul mai are unul important: acela de protecție împotriva razelor de soare. Buzele au altă textură și componență față de restul pielii. Dacă acestea sunt crăpate de la soare sau lipsa de hidratare, rujul va oferi un strat protector și astfel vor arăta mai bine și se vor simți mai bine.

Cum să aplici corect rujul

Chiar dacă pare un procedeu ușor de realizat și la îndemâna oricui, este bine să ții cont de câțiva pași pe care să îi urmezi atunci când aplici rujul pentru o mai bună rezistență.

1. Tratament al buzelor

De acest pas trebuie să ții cont în general, nu neapărat doar atunci când aplici un ruj: cumpără un scrub special pentru buze sau fă-l acasă din zahăr și miere pentru a lua părțile zgrumțuroase și a lăsa textura frumoasă a buzelor să strălucească.

2. Aplică rujul în funcție de textura sa: dacă este nevoie de o pensulă pentru aplicare, nu ezita să o folosești. Dacă rujul este unul lichid, folosește peria din dotare, iar dacă acesta este solid, aplică-l ca pe balsamul de buze.

3. Alege textura care îți place cel mai mult sau care te avantajează: cea mată are o acoperire mai rezistentă, iar cea strălucitoare pentru un extra glow. Ambele vor avea un efect wow al machiajului.

Trei rujuri pe care să le ai

Rujul Ardell Beauty Pro Lipstick Palette 10 Culori Bold conține mai multe culori, pe care să le folosești în funcție de restul machiajului, al outfitului sau al felului în care te simți într-o anumită zi. Un accesoriu de nelipsit este pensula sau aplicatorul pentru acest ruj. Bonusul cu care vine paleta este că are culori pe care să le folosești atât la un machiaj de seară, cât și la unul de zi. O investiție bine făcută!

Rujul Ardell Beauty Lip Stain Forever Kissable World Tour are un aplicator special, pentru a ușura procesul și un efect de lungă durată. Textura sa mată și faptul că este rezistent la transfer îți va lua o îngrijorare de pe cap și vei arăta impecabil întreaga zi sau seară.

Rujul Lichid Andreia Metallic Kiss are o textură metalică, cu aspect strălucitor care durează. Partea bună a acestuia este că are un aplicator care ușurează procesul de aplicare a rujului. Odată uscată culoarea pe buze, va rămâne acolo pentru o lungă perioadă de timp.

Acestea sunt doar trei dintre rujurile pe care le găsești la Xpertbeauty și care îți vor transforma orice zi într-una perfectă. Pentru că uneori este de ajuns doar să aplici rujul corect pe buze și vei străluci din toate punctele de vedere.

Produsele profesionale sunt acum mai aproape de tine și la prețuri care te vor face să spui WOW de fiecare dată!

Alege ce e mai bine pentru tine și îți vei mulțumi pe termen lung! 

Credite foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Xpertbeauty.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter