Sișu: „E complicat să spui că sunt tată, sunt din punct de vedere biologic”

Publicat pe

Tudor Sișu, membrul trupei de hip-hop La Familia, este nu doar un rapper cunoscut din România, ci și tată. A fost condamnat de trei ori la închisoare din cauza drogurilor, iar ultima dată s-a căsătorit cu fosta sa iubită în fața Ofițerului Stării Civile, la Penitenciarul Colibași, în județul Argeș. Cei doi însă au decis să pună capăt relației.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artistul a povestit despre viața personală, despre rolul de tată, dar și despre copilărie.

Din păcate, relațiile mele pe care le-am avut cu femeile nu au mai continuat, copiii au rămas la ele. E complicat să spui că sunt tată, sunt din punct de vedere biologic. Pentru că nu am petrecut timpul necesar și pe care mi l-aș fi dorit, a trebuit să accept situația și să merg până la capăt (…). Și eu am crescut fără tată. El a murit de COVID, am aflat în decembrie', a mărturisit rapperul.

Sișu și-a petrecut copilăria într-un cartier bucureștean, cu blocuri făcute de comuniști, unde avea un stil de viață underground.

Eu ca și copil, am crescut cu imaginile astea în față, vedeam bișnițari. Văru-miu a fost modelul meu masculin în viață. După revoluție, normal au apărut alte situații, au apărut șmecherii, își luaseră mașini din Germania, haine, luxuri, și așa am crescut cu ei văzându-i. Erau singurele modele pe care le vedeam. Pe cine puteam să-l văd? Pe Petre Roman, pe Iliescu, pe cine? Nici muzică nu prea era (…). Umblam cu cei mari prin cartier, mai furai un casetofon. Aveam toate datele ca să mă transform într-un infractor profesionist. Am făcut infracțiuni și minor, și major', a povestit Sișu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter