Studiile au decis! Bărbații rași în cap sunt cei mai atrăgători

Publicat pe de Catalina Cristescu

Înalți, scunzi, blonzi, bruneți, slabi sau foarte fit, în mod cert gusturile femeilor nu se discută. Însă oamenii de știință au ajuns la o concluzie clară: bărbații rași în cap sunt cei mai atrăgători.

Atunci când ne alegem partenerul avem în vedere o mulțime de elemente. De exemplu să fie inteligent, cu simțul umorului, cult, manierat, să se îmbrace bine, să își dorească o relație și să muncească pentru asta…

… să fie bun în pat, să vă distrați grozav împreună, să nu aibă nimic de obiectat legat de familia sau prietenii tăi, să te ajute la treabă în casă, să arate bine, să aveți aceleași valori.

Iar acum vezi unicornii alergând pe stradă? Desigur, bărbatul perfect nu există, din lista asta poate mai tai unele aspecte, dar cu certitudine valorile comune trebuie să rămână.

Citește și:

Vrei să rămâi însărcinată? De câte ori trebuie să faci sex și în ce poziție

3 motive să faci voluntariat! Nu doar îi ajuți pe alții ci și pe tine

Legat de aspectul fizic știm deja că frumusețea este în ochii privitorului, iar oamenii de știință ne dau din nou planurile peste cap (da, da, alea la care toate femeile excelează).

Bărbații cu cel mai mare succes la doamne, cei mai atractivi, sunt bărbații rași în cap!

Pentru început ei sunt percepuți ca fiind mai înalți decât în realitate, apoi mai masculini, puternici, dominatori și încrezători decât un bărbat pe care nu l-a părăsit podoaba capilară și pe care și-o aranjează cu grijă în fiecare dimineață.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter