Top 3 cele mai comune greșeli vestimentare făcute de femei. Află cum să le eviți

Publicat pe

Top 3 cele mai comune greșeli vestimentare făcute de femei. Cu siguranță atunci când mergi pe stradă sau la cumpărturi te uiți la femeile din jurul tău pentru a vedea cum sunt machiate, îmbrăcate sau aranjate. Ei bine, majoritatea dintre noi facem asta și sigur ți s-a întâmplat și ție cel puțin o dată să rămâi impresionată de stilul uneia dintre ele. Dacă te-ai tot întrebat care sunt secretele unei ținute ce atrage toate privirile, acum ești la locul potrivit. Noi îți dezvăluim top trei cele mai comune greșeli vestimentare care îți sabotează look-ul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oricât de mult ne-am dori să nu trăim într-o lume sau într-o societate ce pune preț pe aspectul exterior al persoanei, din păcate lucrurile nu sunt mereu așa cum vrem. Oriunde ne-am afla și oriunde ne-am duce, oamenii din jurul nostru își formează o părere despre noi, în funcție de ceea ce vede pe exterior. Mai concret, se rezumă la a te crede într-un anumit fel după vestimentație, machiaj și tot look-ul tău per total.

Citește și: Ce rochii să porți la petreceri în 2022

Citește și: Ce rochii se poartă vara asta. Recomandările ale designerilor pentru 2022

Ei bine, pentru a nu crea o impresie greșită celor din jurul tău, este momentul să acorzi o atenție mai mare asupra înfățișării tale. Azi o să vorbim despre cele mai întâlnite greșeli vestimentare la femei, astfel că este timpul să îți iei notițe și să eviți să le mai face dacă vrei ca lumea să nu aibă o părere neplăcută despre tine.

Citește și: Cum previne Elena Gheorghe apariția ridurilor și a cearcănelor, fără a apela la intervenții estetice

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Mihaela Tatu la cariera în televiziune: „Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit”

Top 3 cele mai comune greșeli vestimentare făcute de femei. Află cum să le eviți

Fiecare își creează în timp propriul său look. Este greu să scoți pe cineva din zona de confort când vine vorba despre fashion, însă uneori este necesar. Totodată, o grijă mai mare asupra hainelor și a look-ului tău te poate face remarcată printre cei din jur. De asemenea, cu cât ești mai îngrijită și mai atentă la ceea ce pui pe tine, lumea își poate schimba rapid percepția despre tine.

Așadar, evită să faci aceste trei greșeli vestimentare de acum înainte, dacă vrei să vezi o îmbunătățire în zona de fashion:

1. Ținute mult prea extravagante în timpul zilei

Ținutele sexy și extravagante sunt ideal pentru o ieșire în club, la fel cum rochiile cu paiete sau elegante merg perfect la o nuntă, botez sau un eveniment la restaurant. Ziua, când mergi la o cafea, o întâlnire, plimbare sau chiar în mall, alege o ținută lejeră, însă ordonată. Nu arunca ceea ce îți vine la mână pe tine, ci respectă țesăturile și culorile hainelor pe care le alegi. Combină stilul de casual cu cel semi-sport pentru un look frumos și comod.

2. Sandale cu geci, paltoane sau blănuri

Evită să mai combini stilul de vară cu hainele de toamnă-iarnă. Sandalele se poartă la rochii și fără dres de cele mai multe ori, astfel că sunt destinate sezonului cald. În același timp, gecile, paltoanele sau blănurile sunt în mare parte asociate cu sezonul rece, astfel că sunt extrem de rare situațiile în care sandalele se pot combina cu acestea și pot da totodată un look apreciat de cei din jur. Pentru a nu risca să o dai în penibil, cel mai bine renunți la sandale pe perioada rece și invers.

Femeile obișnuiesc să lase prea multă piele la vedere

Cea de a treia greșeală în ceea ce ține de vestimentație în rândul femeilor este că lasă prea multă piele la vedere. Da! Deși în ochii multora pare senzual și sexy, totul are o măsură. Pielea se vede la mare și la piscină. Nu este nevoie de o fustă mini și un decolteu adânc la cumpărături sau la o plimbare în parc. Evită aceste lucruri dacă nu vrei ca oamenii din jur să își schimbe părerea despre tine în una negativă.

Specialiștii recomandă, de exemplu, o rochie scurtă, sub genunchi, dar fără un decolteu adânc. De altfel, când decolteul este generos sau spatele gol, din punct de vedere estetic rochia, fusta sau pantaloni ar fi bine să fie peste genunchi.

Acum, după ce ai aflat cele mai comune greșeli pe care le fac femeile din punct de vedere vestimentar, este momentul să te ghidezi după ele atunci când îți alegi ținuta și vrei să-i impresionezi pe cei din jur.

Sursă foto: Freepics

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter